Νέα τροπή στο θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης στη Φολέγανδρο – Οι κηλίδες αίματος “δείχνουν” έγκλημα;

Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου της 26χρονης γυναίκας, στη Φολέγανδρο. Η άτυχη Γαρυφαλλιά εντοπίστηκε νεκρή, να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, στην περιοχή της Λυγαριάς που βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού, ενώ άφαντος παραμένει μέχρι αυτή την ώρα ο 30χρονος σύντροφός της. Το ζευγάρι από την Κορινθία, έκανε διακοπές στο νησί τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Alpha, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της 26χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ένα κολιέ που φορούσε η Γαρυφαλλιά είχε αφαιρεθεί βίαια από τον λαιμό της, ενώ στην ξηρά βρέθηκε πεταμένο ένα σκουλαρίκι και κηλίδες αίματος.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, φαίνεται πως συνέβη κάτι βίαιο στην 26χρονη, ενώ βρισκόταν στη στεριά, και στη συνέχεια κάποιος έριξε το σώμα της στο νερό. Σημειώνεται ότι δίπλα από το άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκε ένα τσαντάκι που περιείχε και την ταυτότητα του 30χρονου, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτιμάται πως ο σύντροφος της 26χρονης δεν έχει φύγει από το νησί. Οι αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή για να βρουν κάποιο ίχνος του και να δοθούν απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της, η Γαρυφαλλιά. Περισσότερο φως, πάντως, στην αιτία θανάτου της νεαρής γυναίκας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στη σορό της.

“Χτενίζουν” την περιοχή για να βρουν τον 30χρονο

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που γίνονται σε όλο το νησί, τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά, δεν έχουν βρεθεί ακόμη τα ίχνη του 30χρονου, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την σύντροφό του. Στη Φολέγανδρο έχουν μεταβεί λιμενικοί και αστυνομικοί από τη Σύρο, προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο σύντροφος της 26χρονης και στοιχεία που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

 Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, περιπατητές ήταν εκείνοι που είδαν το άψυχο σώμα της 26χρονης να επιπλέει στη θάλασσα και ενημέρωσαν τις αρχές. Ψηλά, στην άκρη του γκρεμού ήταν σταματημένο το αυτοκίνητό της. Το Σάββατο, δύτες βούτηξαν στα νερά της περιοχής για να ελέγξουν τον βυθό μήπως ανακαλύψουν κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στις έρευνες.

Η μαρτυρία ιδιοκτήτριας εστιατορίου: “Θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό”

Η 26χρονη και ο 30χρονος σύντροφός της, έκαναν κάμπινγκ στη Φολέγανδρο, όπως αναφέρει η Ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου, που τους εξυπηρετούσε. “Βρέθηκαν στη θάλασσα η κοπέλα και τα πράγματα του παιδιού, το κινητό του” δηλώνει στον ΑΝΤ1 και προσθέτει: “τρεις μέρες ήταν εδώ τα παιδιά, μόνο το πρωί όμως τους βλέπαμε, γενικά ήταν απομακρυσμένοι από εμάς και από τους ‘κάμπερς’, ήταν μόνοι τους δεν ήθελαν καμία επαφή. Το παλικάρι ήταν πολύ κλειστό, δεν μίλαγε. Η κοπέλα ήταν πολύ χαρούμενη, πολύ ευδιάθετη, πολύ… πολύ καλή, πανέμορφη”.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, “αυτοί δεν πήγανε στην παραλία, είχαν παρκάρει στο πάνω μέρος, εκεί που παρκάρουν τα αμάξια. Τα πράγματά τους είναι εδώ (στο κάμπινγκ) και αυτού, αυτός είναι εξαφανισμένος, δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Βρέθηκαν μόνο τα δικά του πράγματα, της κοπέλας ήταν στο αμάξι της”. Η ίδια περιγράφει ότι “αυτός ήθελε να περπατήσει όλο το βουνό, να εξερευνήσει όλο το βουνό. Η κοπέλα μου είπε… της λέω καθίστε λίγο να σας δω, να σας χαρώ…μου λέει θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό”.

Σε κατάσταση σοκ οι οικογένειες

Το ζευγάρι κατάγεται από την Κορινθία. Οι οικογένειες, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από την απώλεια της νεαρής γυναίκας, αγωνιούν για την τύχη του 30χρονου και αναζητούν απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ