Νέα στοιχεία για το “θρίλερ” της Πάτρας: Τα επεισόδια υγείας της Τζωρτζίνας και τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Βίντεο που έχουν τραβηχτεί στους θαλάμους του νοσοκομείου, όπου είχε νοσηλευτεί η 9χρονη Τζωρτζίνα, φαίνεται πως έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η διαλεύκανση της αιτίας θανάτου του άτυχου κοριτσιού έχει χαρακτηριστεί από τους ειδικούς ως “κλειδί” ώστε να πέσει φως και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τα δύο άλλα κοριτσάκια της οικογένειας. Το πόρισμα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας αναμένεται προς το τέλος του μήνα, όπως ανέφεραν οι σχετικές πληροφορίες. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση “θρίλερ” έχουν στα χέρια τους και βίντεο από τους θαλάμους του νοσοκομείου, όπου είχε νοσηλευτεί η 9χρονη, και ενδεχομένως να ενταχθούν στη δικογραφία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι γιατροί είχαν παρατηρήσει πως η 9χρονη Τζωρτζίνα παρουσίαζε κάποια επεισόδια με την υγεία της, όταν επέστρεφε σε απλή κλίνη μετά τη νοσηλεία της σε ΜΕΘ, όπου η κατάσταση της υγείας της έδειχνε καλή. Γι’ αυτό το λόγο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, οι γιατροί ζήτησαν από τους γονείς και τους συγγενείς του κοριτσιού να τραβήξουν βίντεο, όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό ή ιδιαίτερο στο παιδί, ώστε να έχουν εικόνα οι θεράποντες γιατροί και να αντιλαμβάνονται άμεσα κάθε αλλαγή στην κατάσταση της υγείας της 9χρονης.

Φαίνεται ότι κάποια τέτοια βίντεο είχαν τραβηχτεί από συγγενείς του παιδιού και βρίσκονται στη διάθεση και των γιατρών. Σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο ή κάποιο καθοριστικό επεισόδιο για την υγεία της Τζωρτζίνας. Το υλικό αυτό, είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί στη δικογραφία για την υπόθεση, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

Ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός, είχε μεταδώσει ότι πολλά από τα επεισόδια που παρουσίασαν τα κοριτσάκια, είχαν γίνει Σαββατοκύριακα, μία πληροφορία που φαίνεται να έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Η Μαλένα, το πρώτο παιδί της οικογένειας, πέθανε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Η Ίριδα, το έξι μηνών βρέφος, έχασε τη ζωή του την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021. Η 9χρονη Τζωρτζίνα πέθανε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ένα από τα σενάρια που αναμένεται να εξεταστούν σχετικά με την αιτία θανάτου των παιδιών, είναι και αυτό του ενδεχομένου κληρονομικότητας. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Mega, δεν φαίνεται να προκύπτει ιστορικό καρδιολογικών ή άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας στους γονείς των τριών κοριτσιών. Είχε ζητηθεί ιστορικό από τους γονείς των κοριτσιών και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι σοβαρό, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Η μητέρα των κοριτσιών, φέρεται πάντως να ζητούσε στήριξη και συμβουλές από άλλες μητέρες για κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, αυτά τα προβλήματα υγείας της μητέρας, δεν φαίνεται να είχαν αναφερθεί στους γιατρούς. “Απορώ γιατί δεν μου το έχουν πει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ένας γιατρός.

Πάτρα: Τα “σύννεφα” στη σχέση του ζευγαριού

Σε άλλο ρεπορτάζ, το Mega μετέδωσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το ζευγάρι από την Πάτρα αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του. Το έξι μηνών βρέφος της οικογένειας, η Ίριδα, πέθανε στην κούνια της, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν η μητέρα της και η θεία της -η αδελφή της μητέρας. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, εκείνο το βράδυ ο σύζυγος δεν βρισκόταν στο σπίτι, ακριβώς λόγω αυτών των προβλημάτων που αντιμετώπιζε το ζευγάρι.

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας. Η σχέση του ζευγαριού, όπως θα ήταν και αναμενόμενο, φαίνεται ότι κλονίστηκε και με τον δεύτερο θάνατο του παιδιού τους. Μετά, ήρθε η αρρώστια της Τζωρτζίνας. Όταν η 9χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο, τότε το ζευγάρι φαίνεται πως ήρθε ξανά κοντά, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ