Νέα Σμύρνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα δύο θύματα του εκτελεστή

Το φως της δημοσιότητας βλέπει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα θύματα της δολοφονίας στην καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με τα έως τώρα ευρήματα, ο 41χρονος αλβανικής καταγωγής δέχτηκε πέντε βολίδες, εκ των οποίων οι δύο στο κεφάλι και οι τρεις στο στήθος.

Νέα Σμύρνη: «Δεν κατάλαβα ότι τραυματίστηκα μέχρι που είδα τα αίματα» κατέθεσε η 32χρονη που γλίτωσε από θαύμα

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν πως ο 41χρονος ήταν ο βασικός στόχος του μασκοφορεμένου εκτελεστή, ο οποίος προσέγγισε το τραπέζι όπου κάθονταν οι δύο άνδρες, πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δεύτερος νεκρός, ο 44χρονος, φαίνεται πως ήταν «παράπλευρο» θύμα. Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση δέχτηκε μία σφαίρα στο στήθος, αλλά δεν προκλήθηκε έτσι ο θάνατός του. Φαίνεται πως ο 44χρονος κατέληξε έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Νέα Σμύρνη: Αυτό ήταν το δρομολόγιο διαφυγής του μασκοφόρου εκτελεστή – Τα σενάρια που εξετάζονται

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, όταν ο 41χρονος άρχισε να δέχεται τις πρώτες σφαίρες, φαίνεται πως έγειρε προς το μέρος του 44χρονου με αποτέλεσμα και ο δεύτερος να πληγεί από βολίδα.

Από την μαφιόζικη επίθεση τραυματίστηκε και μία 31χρονη θαμώνας του μαγαζιού. Η γυναίκα φέρει δύο τραύματα σε γόνατο και μηρό από θραύσματα της 7ης βολίδας, η οποία εξοστρακίστηκε. Η ίδια κατέθεσε στους αστυνομικούς πως βρισκόταν ακριβώς πίσω από τα δύο θύματα. Όπως είπε, στεκόταν όρθια μαζί με την αδελφή της και δεν αντιλήφθηκε ότι τραυματίστηκε, παρά μόνο όταν είδε τα αίματα στο πόδι της. «Ευτυχώς που ήμασταν όρθιες γιατί αλλιώς η σφαίρα θα μας έβρισκε στο κεφάλι», φέρεται να κατέθεσε η 31χρονη.

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο από την μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς – Σκληρές εικόνες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις από οπτικό υλικό, ότι συνεργός του εκτελεστή βρισκόταν στην καφετέρια. Ο ρόλος του ήταν να εντοπίσει το ακριβές σημείο όπου καθόταν ο 41χρονος και όταν αυτό συνέβη, έδωσε το σήμα στον εκτελεστή να κινηθεί αστραπιαία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ