Νέα Σμύρνη: Αυτό ήταν το δρομολόγιο διαφυγής του μασκοφόρου εκτελεστή – Τα σενάρια που εξετάζονται

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αστυνομικοί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου έσπειρε τον τρόμο ο εκτελεστής της Νέας Σμύρνης. Ο δράστης δολοφόνησε εν ψυχρώ δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, την ώρα που κάθονταν σε τραπεζάκι καφετέριας, η οποία βρίσκεται στην πλατεία. Από τα πυρά του τραυματίστηκε και μία γυναίκα, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι.

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο από την μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς – Σκληρές εικόνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να εντοπίσουν μέχρι ενός σημείου το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, μετά το φρικτό έγκλημα.

Ο εκτελεστής, που φορούσε κουκούλα και χειρουργική μάσκα, διέσχισε απέναντι την πλατεία της Νέας Σμύρνης, τρέχοντας ανάμεσα σε παιδιά και συγκεντρωμένους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που παρακολουθούσαν πανικόβλητοι τις σκηνές. Στη συνέχεια, κατέβηκε την οδό Γορδίου, έφτασε στον κεντρικό δρόμο της Ομήρου και σε αυτό το σημείο έστριψε.

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που εκτελέστηκαν

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο δράστης δεν επιβιβάστηκε σε κάποιο όχημα, μηχανή ή αυτοκίνητο, προκειμένου να εξαφανιστεί από το σημείο της δολοφονίας.

Εκτιμούν, πάντως, ότι αυτό συνέβη και ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν το ακριβές σημείο στο οποίο επιβιβάστηκε στο όχημα διαφυγής, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής.

Μαφιόζικο «χτύπημα» στη Νέα Σμύρνη: Η χαριστική βολή στο κεφάλι – Είχε συνεργό ο δράστης;

Γιατί ήταν «στόχος» ο 41χρονος;

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί ο εκτελεστής στόχευσε τον 41χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε πρώτος νεκρός από τις σφαίρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δολοφόνος του έδωσε μία χαριστική βολή στο κεφάλι, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι θα του κόψει το νήμα της ζωής.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο. Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, όταν ο 41χρονος βγήκε από την φυλακή, όπου έκτισε ποινή για υπόθεση ναρκωτικών, συνέχισε την εγκληματική του δραστηριότητα στον συγκεκριμένο χώρο. Με το εμπόριο ναρκωτικών δημιούργησε αντιπαλότητες, με αποτέλεσμα κάποιοι να τον θέλουν νεκρό.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί, είναι ο 41χρονος να συνέχισε την δράση του στον χώρο της νύχτας. Δηλαδή, όταν βγήκε από την φυλακή, άρχισε να «πουλάει προστασία» σε καταστηματάρχες, αλλά αυτή τη φορά «αυτόνομα», χωρίς να ανήκει σε κάποια από τα κυκλώματα που εκβιάζουν επιχειρηματίες.

Το ενδεχόμενο ο 41χρονος να ακολούθησε μία «αυτόνομη πορεία» μπορεί να εκνεύρισε κάποια από τις οργανωμένες ομάδες που δρουν στον χώρο και αποφασίστηκε να βγει από την «μέση», όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ