Νέα Σμύρνη: «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου» δηλώνει η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας

«Ντρέπομαι για τα παιδιά μου» δήλωσε η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, ισχυριζόμενη ότι δεν ευθύνεται η ίδια για τα όσα έχουν συμβεί και ότι προσπάθησε πολλές φορές να τα σώσει. Η 14χρονη και η 16χρονη αδελφή της φιλοξενούνταν τον τελευταίο χρόνο σε Μονάδα Παιδικής Προστασίας στη Νέα Σμύρνη, απ’ όπου το είχαν σκάσει δεκάδες φορές, ενώ και τα άλλα δύο αδελφάκια τους διαμένουν σε άλλο ίδρυμα. Τα τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από το οικογενειακό τους περιβάλλον, γιατί κρίθηκε ακατάλληλο.

Νέα Σμύρνη: «Μάλλον το έκαναν και σε άλλα κορίτσια» – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η μητέρα τους παραδέχτηκε ότι η ίδια ζήτησε από τον εισαγγελέα τα παιδιά της να πάνε σε ιδρύματα, γιατί αδυνατούσε να τα μεγαλώσει. «Εγώ η ίδια έκανα αίτηση στον εισαγγελέα για να πάνε σε ένα καλύτερο περιβάλλον μέχρι να τα πάρω υπό την εποπτεία μου», είπε η μητέρα των τεσσάρων παιδιών στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Εξήγησε ότι έμαθε για τον εφιάλτη που ζούσε η 14χρονη κόρη της «από τις ειδήσεις. Με πήρε η μητέρα μου και μου το είπε» και δήλωσε ότι είναι «αρκετά συντετριμμένη, δεν μπορώ να το πιστέψω».

Μαστροπεία στη Νέα Σμύρνη: «Φταίνε τα καθάρματα και όχι η προνοιακή μονάδα», λέει ο Γιαννάκος

Όπως είπε στην εκπομπή, ένιωθε ότι στο συγκεκριμένο ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη τα παιδιά της κινδύνευαν, αφού μπαινόβγαιναν όποτε ήθελαν. «Μιλούσα μαζί της, αλλά όχι πολύ συχνά. Ένιωθα ότι δεν ήταν ασφαλής. Μπαινόβγαιναν και οι δύο όποτε ήθελαν. Είχαν φύγει πολλές φορές, ήταν σε κίνδυνο τα παιδιά μου. Δεν με ενημέρωνε ποτέ το ίδρυμα, εγώ έπαιρνα τηλέφωνα. Μου απέκρυπταν πολλά στοιχεία», είπε η μητέρα.

Η ίδια δεν έχει μιλήσει με την 14χρονη κόρη της μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έχουν παγώσει το πανελλήνιο, γιατί το κινητό της ανήλικης είναι απενεργοποιημένο, όπως ανέφερε. Εξήγησε στη συνέχεια ότι αυτό που θέλει είναι «να πάνε τα παιδιά μου σε ένα καλύτερο περιβάλλον μέχρι να μπορέσω να ορθοποδήσω και να πάρω υπό την εποπτεία μου» και ζήτησε έως τότε να μεταφερθούν σε μία καλύτερη δομή.

Νέα Σμύρνη: Οι «εξαφανίσεις» εκατοντάδων παιδιών και η καταγγελία για ασέλγεια στη δομή που ζούσε η 14χρονη

Κατά την κρίση της, το 14χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από κακές παρέες. «Αισθάνομαι άθλια. Ντρέπομαι για τα παιδιά μου, που έφτασαν σε αυτό το σημείο. Δεν ευθύνομαι εγώ. Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να τα σώσω, ό,τι έκανα το έκανα για το καλό τους», δήλωσε η μητέρα των τεσσάρων παιδιών.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ