Νέα Σμύρνη: «Μάλλον το έκαναν και σε άλλα κορίτσια» – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία από τη νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα μία 14χρονη κοπέλα που ζούσε σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ταράζουν την κοινή γνώμη, ενώ την ίδια ώρα οι συλληφθέντες ρίχνουν την ευθύνη στο ανήλικο κορίτσι.

«Μας είχε πει ότι είναι 17 ετών. Με τη θέλησή της γίνονταν όλα». Αυτά είναι τα πρώτα εξοργιστικά λόγια των κατηγορουμένων στην Ασφάλεια, λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή τους.

Δεν φτάνει που ασέλγησαν στο σώμα και την ψυχή του παιδιού, τώρα ρίχνουν σε εκείνη την ευθύνη. Κάποιοι μάλιστα έχουν παιδιά μικρότερης ηλικίας από την 14χρονη.

Τι κατέθεσε η ανήλικη στους αστυνομικούς

Μαστροπός θεωρείται πως ήταν ο Ταχίρ, 29 ετών, παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Ο άνδρας έμενε στη Νίκαια και τραβούσε βίντεο με τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Η ανήλικη, σε κατάσταση σοκ και «κλειδωμένη», επιβεβαίωσε κατά πληροφορίες ότι την περασμένη Κυριακή πήγε σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο με έναν άνδρα με καταγωγή από την Γεωργία, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Τον συγκεκριμένο τής τον είχε γνωρίσει 29χρονος μαστροπός, ο οποίος την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και της είχε πει να συναντάται με διάφορους άνδρες έναντι 100 ευρώ.

«Εγώ μόνο την Κυριακή συνάντησα έναν νεαρό, αλλά δεν πήρα χρήματα. Μου είχαν κλείσει και ένα ραντεβού τη Δευτέρα, αλλά δεν πήγα», είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς.

«Μάλλον το έκαναν και σε άλλα κορίτσια», πρόσθεσε.

Η ανήλικη δεν ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμη με τις Αρχές, γιατί ήταν σαστισμένη και σοκαρισμένη. Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να την «ξεκλειδώσουν», καθώς θεωρούν ότι δεν τους έχει πει όλα όσα γνωρίζει.

Πάντως, τον έναν από τους 3 κατηγορούμενους, τον έχει ήδη αναγνωρίσει.

Ο Δ.Κ. ήταν παρών στο ραντεβού με το κορίτσι. Είναι 25 ετών και πατέρας 2 παιδιών, ενώ κατοικεί στη Μαγούλα. Ο ίδιος είχε αδυναμία να φωτογραφίζεται δίπλα σε περιπολικά και με… 50ευρα.

Ο Ε.Σ., 24 ετών τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης. Είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Παρέδωσε στις Αρχές 7 βίντεο και μία φωτογραφία από τη φρίκη που βίωνε η ανήλικη. Οι Αρχές την ίδια ώρα, εξετάζουν και το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα και άλλα παιδιά.

Τι λένε συγγενείς των κατηγορούμενων

«Μίλησα και με το παιδί. Δε νομίζω ότι ο γιος μου είναι βιαστής», λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o πατέρας του.

Από την άλλη, συγγενής του Ε.Σ. τονίζει πως «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων».

«Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος», δήλωσε στο Star.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 14χρονης

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του τέταρτου άνδρα. Στα κινητά των τριών κατηγορουμένων οι Αρχές εντόπισαν βίντεο που προκαλούν ανατριχίλα, στα οποία καταγράφεται από τους ίδιους η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και το κινητό της 14χρονης προκειμένου να βρεθούν οι συνομιλίες της με τον 29χρονο μαστροπό και τους άλλους εμπλεκόμενους.

Από τον περασμένο Οκτώβριο είχαν εκδοθεί τέσσερα missing alert για την 14χρονη από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ένα για την 16χρονη αδελφή της.

«Αν ανατρέξετε στο διαδίκτυο θα δείτε ότι έχουν γίνει τουλάχιστον 10 missing alert για εξαφάνιση παιδιού το οποίο δεν επέτρεψε το βράδυ. Άρα οι υπηρεσίες σωστά μετρούσαν και ειδοποιούσαν αστυνομία και εισαγγελία», δήλωσε ο Πολύδωρος Συρίγος, αντιδήμαρχος Παιδείας Νέας Σμύρνης.

Οι αρμόδιες Αρχές θα προχωρήσουν και σε έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων ενώ εξετάζεται εάν θα δοθούν και τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ