Νέα Σμύρνη: Φρίκη για 10χρονη που την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας της – Της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας

Την απόλυτη φρίκη  ζούσε μια 10χρονη στη Νέα Σμύρνη. Ακόμη ένα περιστατικό με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού που προκαλεί οργή, θλίψη και αποτροπιασμό.

Το κορίτσι το κακοποιούσε και το βίαζε ο ίδιος του ο πατέρας, ρουμανικής καταγωγής.

Όταν δε, το κορίτσι αντιδρούσε, ο πατέρας της, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για κλοπές, της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας. Βασανιστήρια που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους.

Πολλά είναι όμως και τα ερωτήματα που προκύπτουν. Όπως για παράδειγμα, πώς γίνεται ενώ η 10χρονη πήγαινε στο σχολείο σε αυτή την κατάσταση κανείς δεν την είδε και δεν είπε τίποτα. Δεν έγινε ούτε μια καταγγελία.

βιασμός-κακοποίηση- Θεσσαλονίκη

Η φρίκη που βίωνε το παιδί αποκαλύφθηκε τελικά στο αστυνομικό τμήμα Νέας Σμύρνης από πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου, το οποίο περιέγραψε όλη τη φρίκη που ζούσε η 10χρονη.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, έπειτα από ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον Ρουμάνο και να οδηγήσουν την 10χρονη στο Παίδων.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…» ψέλλιζε με τρεμάμενα χείλη και ντροπή το παιδάκι αναφέροντας και άλλα ακραία σκηνικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ