Νέα Σμύρνη: «Δεν ξέρω ποιον να πρωτοθρηνήσω» λέει η μητέρα των δύο αδελφών

«Δεν ξέρω ποιον να πρωτοθρηνήσω, το παιδί μου που έφυγε από τη ζωή ή το άλλο μου το παιδί που κινδυνεύει να μπει στη φυλακή;», τονίζει η μητέρα των δύο αδελφών από τη Νέα Σμύρνη.

Η μητέρα υπήρξε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, που ξεκίνησε με έναν καβγά για ασήμαντη αφορμή και κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου από τον μεγαλύτερο σε ηλικία αδελφό του. Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή LiveNews δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί, ενώ εκφράζει την ανησυχία της για τον 18χρονο γιο της, σε περίπτωση που οδηγηθεί στη φυλακή.

«Έγιναν όλα σε πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Δεν πρόλαβα, γιατί ο μικρός μου γιος με έριξε πολλές φορές κάτω για να φύγω από τη μέση την ώρα που τον είχε βάλει σε μία γωνία και τον χτυπούσε. Ο μεγάλος μου ο γιος προσπαθούσε να αμυνθεί, εγώ σηκωνόμουν κάτω και ξαναέπεφτα. Κάποια στιγμή δεν πρόλαβα, ενώ είχε αρπάξει το ψαλίδι και τον απειλούσε, απλά γιατί ήταν η άμυνά του και θεωρούσε ότι εάν τον φοβέριζε με κάτι, εκείνος θα σταματούσε να τον χτυπάει», είπε αρχικά η μητέρα των δύο αδελφών.

Περιέγραψε στη συνέχεια ότι ο 16χρονος «έφυγε από την κρεβατοκάμαρα και κατευθύνθηκε στο σαλόνι ο μικρός για να αποφύγει την επίθεση του μεγάλου. Ο μεγάλος είχε πάρει ένα ψαλίδι που είχα αφήσει στο κρεβάτι, αφού προηγουμένως είχα ανοίξει μία συσκευασία. Αυτός έτσι όπως άνοιγαν την πόρτα και δεν πρόλαβα να πάω να τους ξαναχωρίσω, πήρε το ψαλίδι και καρφώθηκε στα πλευρά».

Όπως λέει, ο 16χρονος τότε κατευθύνθηκε στην κουζίνα και φώναζε στον αδερφό του «τι μου έκανες;». «Εκείνος προσπαθούσε να του προσφέρει βοήθεια, φώναζε να πάρουμε το ΕΚΑΒ, έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη», πρόσθεσε η μητέρα των δύο αγοριών.

Σύμφωνα με την ίδια, η σχέση των δύο αδελφών είχε ένταση. «Υπήρχε ένταση γιατί ζήλευαν μεταξύ τους αρκετά», ανέφερε.

«Τη ζωή μου θα δώσω, γιατί δεν έχω πια δύο παιδιά, έχω ένα και αυτή είναι η ζωή μου και το στήριγμά μου. Είμαι μόνη μου, δουλεύω ασταμάτητα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μεγαλώσω αυτά τα δύο παιδιά, χωρίς την βοήθεια κανενός. Μαζί με τα παιδιά είμαι φιλοξενούμενη στο σπίτι της μητέρας μου, εδώ και έξι μήνες», είπε στη συνέχεια.

Εξέφρασε, δε, την ανησυχία της για τον 18χρονο, καθώς, όπως λέει, ο καθ’ ομολογίαν αδελφοκτόνος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του εάν μπει φυλακή. «Δεν ξέρω εάν θα το αντέξει. Μου είπε πως “αν μπω μέσα, εγώ θα αυτοκτονήσω, θα βρω τρόπο”. Δεν θα ήθελα να έχω και έναν δεύτερο θρήνο στην οικογένεια. Προσπαθώ όλα αυτά τα χρόνια να τους στηρίξω, τρέχω στους ψυχολόγους, πήγα στον εισαγγελέα ζήτησα βοήθεια, στα σχολεία δεν με βοήθησαν όσο θα έπρεπε», πρόσθεσε η μητέρα των δύο αδελφών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ