Νέα καταγγελία 30χρονης για πάρτι στη Θεσσαλονίκη – Οι ομοιότητες με την υπόθεση της 24χρονης

Μία νέα καταγγελία για τα όσα συνέβησαν σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μία 30χρονη σήμερα γυναίκα αποκαλύπτει τα όσα βίωσε, υποστηρίζοντας ότι η περίπτωσή της είχε πολλές ομοιότητες με την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της σε πάρτι που έγινε σε σουίτα ξενοδοχείου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως σημείωσε η 30χρονη μιλώντας στο Open, ο διοργανωτής του πάρτι στο οποίο είχε πάει ήταν ο ίδιος, ενώ κι εκείνη αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία μετά την κατανάλωση ποτού, που είναι ίδιο με αυτό που ανέφερε και η Γεωργία. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το συγκεκριμένο πάρτι είχε διοργανώσει μία ομάδα κοσμικών νεαρών της Θεσσαλονίκης με έντονη παρουσία στη νυχτερινή ζωή της πόλης, σε γνωστό κλαμπ της πόλης, τον Σεπτέμβριο του 2017. Ένας από τους διοργανωτές πολιόρκησε την νεαρή τότε γυναίκα. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που εμπλέκεται και στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

“Ναι, έχει πολλές ομοιότητες. γιατί και σε εμένα ήταν πολύ επίμονος να βρεθούμε, είτε οι δυο μας είτε στο να πάω να τους βρω έξω. Έχει ομοιότητες μέχρι και στο ποτό, που δεν το θεωρώ τυχαίο το ότι ήταν το ίδιο. Θεωρώ ότι δεν είναι δύο μεμονωμένες περιπτώσεις, έγιναν με απόσταση 4-5 χρόνων. Θεωρώ ότι ενδιάμεσα σίγουρα τα περιστατικά ήταν πάρα πολλά” τόνισε η 30χρονη.

Σε εκείνο το πάρτι, η κοπέλα είχε σχεδόν χάσει τις αισθήσεις της. Ευτυχώς, όμως, βρήκε τη δύναμη και έφυγε από το κλαμπ.

Όπως λέει, αποφάσισε να προχωρήσει στην καταγγελία, όταν διαπίστωσε ότι η δική της περιπέτεια είχε σημαντικά κοινά στοιχεία με την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

“Θεωρώ ότι δεν είμαι η μοναδική και ότι πρέπει να βγουν κι άλλα περιστατικά αντίστοιχα με της κοπέλας, γιατί θεωρώ ότι η κοπέλα μόνη της δεν θα βρει δικαίωση και θα καλυφθεί το θέμα. Θεωρώ ότι τώρα που έγινε η αρχή είναι πολύ πιο εύκολο για όλες όσες έχουν περάσει κάτι παρόμοιο, είτε με τον συγκεκριμένο είτε με άλλους”, σημειώνει η 30χρονη.

Ο δικηγόρος της 30χρονος, Όθων Παπαδόπουλος σημειώνει στον τηλεοπτικό σταθμό: “Η λογική λέει ότι εφόσον έχουμε δύο σχεδόν πανομοιότυπα περιστατικά με απόσταση 4,5 περίπου ετών το ένα από το άλλο, είναι προφανές ότι το πιο πιθανό είναι ότι έχουν συμβεί πολλά άλλα ανάλογα περιστατικά στον ενδιάμεσο χρόνο”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ