Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Πότε θα λήξει το θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Συνεχίζεται το θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν, το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να κατατεθεί στις ανακριτικές Αρχές, το πρωί της Δευτέρας.

Πρόκειται για τις εξετάσεις που θα δείξουν, εάν στον οργανισμό της Γεωργίας Μπίκα υπήρχαν ναρκωτικές ή άλλες ουσίες, ένα στοιχείο που χαρακτηρίζεται “κλειδί” για την εξέλιξη της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα ThessToday.gr, αναφέρουν ότι μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής δεν είχαν φτάσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής στη Βέρνη της Ελβετίας στο αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν το πολυαναμενόμενο e-mail σταλεί νωρίς σήμερα το απόγευμα, οι αρμόδιοι θα καταθέσουν το τελικό πόρισμα στο γραφείο της ανακρίτριας τη Δευτέρα το πρωί, καθώς απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ενσωματωθεί στα ευρήματα του ελληνικού εργαστηρίου και να συνταχθεί η τελική έκθεση.

Καλά πληροφορημένες πηγές εξηγούν στην ιστοσελίδα ότι η ακριβής ώρα παράδοσης των αποτελεσμάτων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την ανακρίτρια. Όπως όλα δείχνουν, το πολυαναμενόμενο ραντεβού θα καθοριστεί για το πρωί της Δευτέρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ