Νέα Ιωνία: Η ιατροδικαστική εξέταση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην καταγγελία βιασμού της 38χρονης

Περιπλέκεται η υπόθεση που αφορά στην καταγγελία της 38χρονης γυναίκας ότι ο 58χρονος σύντροφός της την βίασε και την κρατούσε αλυσοδεμένη επί πέντε ημέρες σε σπίτι στη Νέα Ιωνία.

Ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού της 38χρονης από τη Ρουμανία. Επίσης, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην 38χρονη, φέρεται πως δεν προκύπτουν ευρήματα κακοποίησης. Αναμένεται βέβαια το πόρισμα από το οποίο θα υπάρξει μια πιο σαφής εικόνα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, έσπευσαν στο διαμέρισμα της Νέας Ιωνίας, έπειτα από κλήση που δέχθηκαν, χτύπησαν το κουδούνι και τους άνοιξε ένας άνδρας. Στην ερώτηση των αστυνομικών τι «συμβαίνει εδώ» τους απάντησε ότι «όλα είναι καλά». Οι αστυνομικοί όμως διέκριναν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι, η οποία τους έκανε κάποια νοήματα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα, με τη γυναίκα να καταγγέλλει ότι τη βίαζε ο σύντροφός της.

Τόσο ο 58χρονος όσο και η 38χρονη οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας, καθώς μέσα στο σπίτι βρέθηκαν όπλα.  Συγκεκριμένα μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία καραμπίνα, για την οποία είχε άδεια ο 58χρονος και ένα πολεμικό όπλο.

Ο 58χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης, νόμου περί όπλων.  Μετά την ανάκριση αναμένεται να διαπιστωθεί αν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους εισαγγελέας και ανακριτής θα οδηγήσουν στην προφυλάκισή του ή όχι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ