Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 21χρονης τουρίστριας – Παραμένει ασύλληπτος

Στην ταυτοποίηση και του δεύτερου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 21χρονη από τη Σουηδία σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων στην Κρήτη, έχει προχωρήσει η αστυνομία των Χανίων.

Αν και αρχικά είχε μεταδοθεί από τοπικά ΜΜΕ ότι συνελήφθη, τελικά νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Πρόκειται για τον 19χρονο τον οποίο αναζητά η αστυνομία και που σύμφωνα με την καταγγελία, από κοινού με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βίασε την τουρίστρια, όπως η ίδια καταγγέλλει. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της 21χρονης.

Ο 23χρονος ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα, ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική πράξη, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες, ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η 21χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία και μία φίλη της έπιναν το ποτό τους σε μπαρ των Χανίων. Εκεί γνώρισαν μια παρέα ανδρών που λίγη ώρα μετά, τους πρότειναν να τις πάνε με το αυτοκίνητό τους στο κατάλυμα όπου διέμεναν.

Η μια κοπέλα έφυγε, όμως η 21χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, ενώ ακόμη ένας ακολουθούσε από πίσω με δεύτερο αυτοκίνητο.

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν με το αμάξι σε μια ερημική τοποθεσία και όπως κατήγγειλε η 21χρονη οι δύο από αυτούς την βίασαν ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, φαίνεται πως η 21χρονη ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, λόγω κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Η 21χρονη άρχισε να φωνάζει και τότε, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας την χτύπησε.

Όταν οι δύο φερόμενοι ως δράστες, ένας 19 χρόνος και ένας 23χρονος από τα Χανιά, έφυγαν, η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να πάρει τηλέφωνο την φίλη της που έσπευσε να την βοηθήσει, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Πλατανιά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ