Καβάλα: «40 χρόνια που είμαι ιατροδικαστής, αυτό δεν το έχω ξαναδεί» – Η συγκλονιστική μαρτυρία για το διπλό έγκλημα

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς των θυμάτων της διπλής δολοφονίας στην Καβάλα.  Όπως είπε ο Νίκος Κιφνίδης, ο 56χρονος πυροβόλησε και το μωρό και την γυναίκα πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα…Δηλαδή πέρασαν σκάγια και προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού» εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά, ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα. 

«Έκανε δύο προσπάθειες, στην πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος, μάλλον σκέφτηκε την καρδιά, μία και έξω, αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε. Τα σκάγια πέρασαν κάτω από το δέρμα, χωρίς να προκαλέσει ρήξη πνευμόνων» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής Καβάλας. Σχετικά με την απόσταση που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς τα θύματα, αναφέρει πως ήταν κοντινή, περίπου στα δύο με τρία μέτρα.

«Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω περίπτωση, να σκοτώνουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ