Νέα Φιλαδέλφεια: «Το υλικό δεν είναι ικανό να οδηγήσει στον δολοφόνο του Μιχάλη» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Το υλικό δεν είναι ικανό να οδηγήσει στο ποιος ή ποιοι συμμετείχαν στη δολοφονία του Μιχάλη» δήλωσε σήμερα ο Χρήστος Μαυρομάτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια της φονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει πως υπάρχει βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας του Μιχάλη – Ο ρόλος των δύο «τσιλιαδόρων»

Σύμφωνα με τον κ. Μαυρομάτη ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, δεν γίνεται ακόμη, σύμφωνα με τη δικογραφία, να αποδοθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα «θα γίνει αυτή η αποδεικτική συμπλήρωση, καθώς οι αστυνομικοί εύχομαι και ελπίζω να δουλεύουν πάνω στο κομμάτι αυτό νυχθημερόν και θα καταλήξουν με ασφάλεια στον ή στους δράστες».

Σχετικά με το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένα άτομο να χτυπάει τον Μιχάλη με ρόπαλο, ο κ. Μαυρομάτης ανέφερε πως δεν το έχει δει. «Δεν έχουμε πρόσβαση στο σύνολο της δικογραφίας ως οικογένεια, διότι η κατηγορία της ανθρωποκτονίας είναι ακόμα κατ’ αγνώστων».

Μάλιστα, εξέφρασε τον φόβο του, ότι, «αν δεν έχουμε γρήγορα ασφαλή αποτελέσματα, αν δεν έρθει υλικό που θα μας δώσει λαβή να μιλάμε με βεβαιότητες, θα ξεκινήσει μια συζήτηση από σήμερα σε προβοκατόρικη λογική, ανάλογα με την σκοπιμότητα του καθενός και θα λέει πχ ότι ο δράστης είναι Κροάτης, Έλληνας, κοντός ή ψηλός. Ο καθένας θα λέει τα δικά του. Κινδυνεύουμε να μπούμε σε τέτοια συζήτηση όσο το υλικό είναι ημιτελές. Οι μόνοι που ευνοούνται από την καθυστέρηση δικονομικά είναι οι κατηγορούμενοι».

Πρόσθεσε πως «θέλουμε αλήθειες, να δικαιωθεί ο Μιχάλης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ