Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι όλοι οι κατηγορούμενοι για την φονική επίθεση

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι, και των τριών γκρουπ συλληφθέντων, που απολογήθηκαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Το βράδυ της Κυριακής (13/08), ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία, με τους τελευταίους χούλιγκαν του γκρουπ των 35 ατόμων, να οδηγούνται και αυτοί στη φυλακή.

Συνολικά, έπειτα και από τις απολογίες όλων των κατηγορούμενων, διατάχθηκε η προφυλάκιση 105 ατόμων: 102 Κροάτες, 2 Έλληνες, και 1 Αλβανός.

Οι 105 κατηγορούμενοι, στο σύνολό τους, κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για κακουργήματα που αφορούν τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών αλλά και για πλημμελήματα όπως αυτά της παράνομης κατοχής όπλων, της βιαιοπραγίας με βάση τον αθλητικό νόμο, της φθοράς και άλλων.

Παράλληλα, συνολικά 41 φυλακιστήρια εκδόθηκαν που αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων σε 16 φυλακές της χώρας.

Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες φυλακές θα μεταφερθούν οι υπόλοιποι, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ