Νέα Φιλαδέλφεια: Σε 16 φυλακές της χώρας οδηγούνται οι συλληφθέντες – Σε εξέλιξη οι απολογίες των τελευταίων 34 χούλιγκαν

Σε εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Κυριακής (13/08) οι απολογίες των τελευταίων 34 κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από την μοιραία μαχαιριά που δέχθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής.

Νωρίτερα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο Κροάτης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και κατηγορείται μαζί με τους υπόλοιπους.

Οι 105 κατηγορούμενοι, στο σύνολό τους, καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για κακουργήματα που αφορούν τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών αλλά και για πλημμελήματα όπως αυτά της παράνομης κατοχής όπλων, της βιαιοπραγίας με βάση τον αθλητικό νόμο, της φθοράς και άλλων.

Παράλληλα, συνολικά 41 φυλακιστήρια εκδόθηκαν που αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων σε 16 φυλακές της χώρας.

Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες φυλακές θα μεταφερθούν οι υπόλοιποι, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ