Νέα Φιλαδέλφεια: Το πρώτο μήνυμα των Bad Blue Boys μετά την δολοφονία του 29χρονου – Η αποκάλυψη του enikos.gr

Μία φωτογραφία με ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στην Νέα Φιλαδέλφεια δημοσίευσαν στο επίσημο προφίλ τους στο Instagram οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση Έλληνα συλληφθέντα

Οι Bad Blue Boys δημοσίευσαν μία φωτογραφία τους από κερκίδα γηπέδου και στην μέση έχουν ένα πλακάτ με ένα μαχαίρι μέσα σε κόκκινο κύκλο. Η ένδειξη είναι προφανώς ότι απαγορεύονται τα μαχαίρια στους οργανωμένους οπαδούς της Ντιναμό. Βέβαια η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το διαδικτυακό κάλεσμα θανάτου που έγινε πέντε μέρες πριν την δολοφονία και αποκάλυψε το enikos.gr. Μάλιστα ένας από τους οπαδούς ανέφερε σε σχόλιο ότι οι Bad Blue Boys «δεν μάχονται με τα χέρια αλλά μόνο με μαχαίρια».

bad blue boys

Νέα Φιλαδέλφεια: Κακουργήματα θα αφορά η δικογραφία για τους συλληφθέντες – Οι τελευταίες πληροφορίες και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με κροατικά ΜΜΕ, αυτή είναι μία έμμεση δήλωση των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό, ότι δεν σκότωσαν εκείνοι τον 29χρονο Μιχάλη. Άλλωστε τα ΜΜΕ της Κροατίας συνεχίζουν να αναμεταδίδουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο δολοφόνος του 29χρονου φέρεται να είναι Έλληνας.

Η φωτογραφία-δήλωση των Bad Blue Boys φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και τις πληροφορίες ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό που έχουν συλληφθεί κατηγορούν για την δολοφονία τους Έλληνες συνεργάτες τους.

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Φραγμός με κλούβες, drones και ελικόπτερα για το αποψινό ματς

Πάντως το προφίλ των Bad Blue Boys στο Instagram έχει γεμίσει με μηνύματα αποδοκιμασίας από Έλληνες χρήστες, που τους κατηγορούν για την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ