Νέα Φιλαδέλφεια: «Ο δολοφόνος του 29χρονου φέρεται να είναι Έλληνας» λένε κροατικά ΜΜΕ

Νέες λεπτομέρειες για την αιματηρή συμπλοκή στην Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ δίνει κανάλι της Κροατίας.

Δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοί είναι οι Κροάτες χούλιγκαν που συνελήφθησαν – «Θύμα εξαπάτησης» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του βαν

Το δίκτυο Dnevnik Nova TV μεταδίδει όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση και την τύχη των οπαδών της Ντιναμό. Ο ανταποκριτής του καναλιού στην Αθήνα Μάρκο Σεπάτ εξήγησε ότι ο δολοφόνος άφησε στοιχεία και οι ελληνικές αρχές έχουν τα αποτυπώματα του γι’ αυτό όλοι οι συλληφθέντες υποβλήθηκαν σε δακτυλοσκόπηση και λήψη DNA.

«Σύμφωνα με μη επίσημες πληροφορίες, η αστυνομία έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου και φέρεται να είναι Έλληνας πολίτης», υποστήριξε ο δημοσιογράφος. Η πληροφορία αναμεταδίδεται από τα ΜΜΕ της Κροατίας που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην Αθήνα.

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στην εποπτεία των ερευνών η προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών Μαρία Γκανέ

Ο ανταποκριτής του Dnevnik Nova TV υπογράμμισε ότι το κλίμα στην Ελλάδα είναι βαρύ τόσο για τους Κροάτες όσο και την ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα ανέφερε ότι όταν προσπάθησε με τον εικονολήπτη να κάνει ρεπορτάζ έξω από το στάδιο της ΑΕΚ και περαστικοί κατάλαβαν ότι είναι Κροάτης δημοσιογράφος του πήραν την κάρτα της κάμερας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ