Δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοί είναι οι Κροάτες χούλιγκαν που συνελήφθησαν – «Θύμα εξαπάτησης» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του βαν

Τις εικόνες των οπαδών της Ντιναμό, που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, δημοσιεύουν τα ΜΜΕ της Κροατίας.

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το συγκλονιστικό σκίτσο που ραγίζει καρδιές

Στις φωτογραφίες του πρακτορείου CROPIX, φαίνονται οι Κροάτες χούλιγκαν, που συνελήφθησαν, να μεταφέρονται για ανάκριση. Ήταν χωρισμένοι σε ζευγάρια και φορούσαν χειροπέδες. Οι αστυνομικοί τους συνοδεύουν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και όλοι είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους με κουκούλες και μπλούζες.

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθεροι 4 Έλληνες συλληφθέντες – Προσαγωγές Κροατών σε Αθήνα, Κακαβιά και Ευζώνους

Παναθηναϊκός – Γιοβάνοβιτς: «Είναι δύσκολες ώρες για όλους μας, έπρεπε να ήταν δύο όμορφες μέρες στην Αθήνα»

 

Ιδιοκτήτης βαν: Θα πω όλη την αλήθεια στην αστυνομία

Ένα από τα αυτοκίνητα που μετέφερε τους χούλιγκαν στην Αθήνα ήταν και ένα ασημί βαν. Ο αριθμός της πινακίδας είχε σταλεί από την αστυνομία του Μαυροβουνίου με έγγραφο στην ΕΛ.ΑΣ. που ενημέρωνε για την ενδεχόμενη άφιξη των οργανωμένων οπαδών στην Ελλάδα.

Το βαν εντοπίστηκε παρκαρισμένο στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη, εκεί όπου οι χούλιγκαν αποβιβάστηκαν για να φτάσουν μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια. Ο ιδιοκτήτης του βαν μίλησε στα ΜΜΕ της Κροατίας και δήλωσε σοκαρισμένος όταν είδε τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου του.

Όπως εξήγησε είχε βάλει αγγελία για να νοικιάσει το βαν και εμφανίστηκαν δύο άνδρες. Όπως ανέφερε ο άνδρας, οι δύο άγνωστοι του είπαν ότι θα πήγαιναν στην Αλβανία και τον κοροϊδεψαν. «Δεν είχα ιδέα ότι θα πάνε στην Ελλάδα μέχρι που μου ήρθαν φωτογραφίες του βαν από τα ελληνικά ΜΜΕ», είπε ο ιδιοκτήτης. Μάλιστα εξήγησε ότι θα δώσει στην αστυνομία όλες τις πληροφορίες και το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους δύο άνδρες εάν του ζητηθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ