Νέα Φιλαδέλφεια: Τι υποστήριξε στην απολογία του ο φερόμενος ως αρχηγός των Κροατών χούλιγκαν

Σε φυλακές όλης της χώρας μεταφέρονται από σήμερα οι χούλιγκαν που συνελήφθησαν μετά την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή. Μέχρι στιγμής, κανείς από τους 105 κατηγορούμενος δεν έχει ομολογήσει την συμμετοχή του στην δολοφονία, ενώ προβάλλουν δικαιολογίες για την παρουσία τους στην περιοχή των επεισοδίων. Οι ισχυρισμοί τους, όμως, δεν έπεισαν ανακριτές και εισαγγελείς, που αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.

Νέα Φιλαδέλφεια: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα από τη νύχτα της δολοφονίας του Μιχάλη – Το χτύπημα με ρόπαλο και η στιγμή που καταρρέει

Τι ισχυρίστηκε ο φερόμενος ως αρχηγός των Κροατών χούλιγκαν

Ο φερόμενος ως αρχηγός των Κροατών χούλιγκαν υποστήριξε ότι ήρθε στην Αθήνα με δύο φίλους του για να δουν αγώνα του Παναθηναϊκού και πήγαν στο γήπεδο της ΑΕΚ για να χειροκροτήσουν την ομάδα τους.

«Ίσως κάποιοι συμπατριώτες μου να μετείχαν κρατώντας ξύλα, ωστόσο δεν τους γνωρίζω, δεν ήταν στη δική μου παρέα, δεν έχω ανταλλάξει κανένα μήνυμα ούτε μέσω SMS ούτε μέσω των social media, δεν έχω επικοινωνήσει με κανένα μέσο για δήθεν καθορισμό συνάντησης», φέρεται να είπε στην απολογία του.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένας από τους Κροάτες κατηγορούμενους παραδόθηκε μόνος του στις αρχές

Στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους κατηγορούμενος είπε ότι «δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω λόγω της απόστασης, καθότι βρισκόμουν μακριά και δεν είχα οπτική επαφή για το ποιος πραγματικά έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο, μαχαίρι, τον άτυχο Μιχάλη Κατσουρή, αποτρόπαια πράξη, για την οποία λυπήθηκα βαθύτατα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ