Νέα Φιλαδέλφεια: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι χούλιγκαν της Ντιναμό σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ

Λεπτομέρειες για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν οι συλληφθέντες Κροάτες χούλιγκαν κατά τις απολογίες τους στους ανακριτές της για την υπόθεση της καταδρομικής επίθεσης στην Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου. φέρνουν στο φως της δημοσιότητας κροατικά ΜΜΕ.

Γερακαράκος στον Realfm 97,8 για Νέα Φιλαδέλφεια: «Όταν η αστυνομία παρουσιάζει εικόνα ντροπής γιατί κρύβονται όλοι;»

Σύμφωνα ανεπίσημες πληροφορίες που μεταδίδει το κροατικό κανάλι RTL, οι συλληφθέντες αναμένεται να ισχυριστούν ότι ως μέλη των Bad Blue Boys δεν χρησιμοποιούν μαχαίρια στις συγκρούσεις με οπαδούς άλλων ομάδων. Για να υποστηρίξουν αυτόν τον ισχυρισμό αναμένεται να φέρουν ως παράδειγμα τα πρόσφατα επεισόδια στο Μιλάνου κατά τη διάρκεια των οποίων ένα μέλος των Bad Blue Boys έφερε τραύματα από μαχαίρι αλλά κανείς οπαδός της αντίπαλης ομάδας δεν τραυματίστηκε με μαχαίρι.

Άλλωστε αυτό τον ισχυρισμό στηρίζει εμμέσως πλην σαφώς η επίσημη ανακοίνωση των Bad Blue Boys, που σημείωσε ότι 7 από τους δικούς τους οργανωμένους οπαδούς έχουν τραύματα από μαχαίρι και ένας από τους αυτούς δέχθηκε 7 μαχαιριές.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του Μιχάλη έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

Μάλιστα χθες σε ανάρτηση στο Instagram έστειλαν το μήνυμα ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν χρησιμοποιούν μαχαίρια. Δημοσίευσαν μία φωτογραφία από την εξέδρα με τα μέλη τους και ένα πλακάτ με μαχαίρι μέσα σε κόκκινο κύκλο. Προφανώς ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν ότι απαγορεύεται στους οπαδούς της Ντιναμό να έχουν μαχαίρια.

Βέβαια η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το διαδικτυακό κάλεσμα θανάτου που έγινε πέντε μέρες πριν την δολοφονία και αποκάλυψε το enikos.gr. Σε αυτήν ένας από τους οπαδούς ανέφερε σε σχόλιο ότι οι Bad Blue Boys «δεν μάχονται με τα χέρια αλλά μόνο με μαχαίρια».

Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκε DNA στα νύχια και το σώμα του Μιχάλη – Πιθανόν να «οδηγήσει» στον δολοφόνο του

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συλληφθέντες δεν αναμένεται να ρίξουν την ευθύνη για τα αιματηρά γεγονότα στους Έλληνες συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ