Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκε DNA στα νύχια και το σώμα του Μιχάλη – Πιθανόν να «οδηγήσει» στον δολοφόνο του

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή από χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Κούγιας για Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν προκύπτει κανένα αντικειμενικό στοιχείο για την συμμετοχή του εντολέα μου

Ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλόγρηας που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή, εντόπισε γενετικό υλικό τόσο κάτω από τα νύχια και όσο και στο σώμα του 29χρονου. Εκτός από το θανάσιμο τραύμα στο χέρι, στην σορό δεν βρέθηκαν άλλα τραύματα. Ωστόσο είχε κάποιες μελανιές στα χέρια και οι αρχές εκτιμούν ότι ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ προσπάθησε να αμυνθεί την στιγμή της επίθεσης. Γι’ αυτό το DNA που βρέθηκε στα νύχια του δεν αποκλείεται να ανήκει στον δολοφόνο του.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ελεγχθούν σε σχέση με τα δείγματα DNA των 105 συλληφθέντων. Σε περίπτωση που ο δολοφόνος του 29χρονου είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες τότε αναμένεται να ταυτοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Νέα Φιλαδέλφεια: Μοιραία η μαχαιριά στο χέρι του 29χρονου Μιχάλη, προσπάθησε να αμυνθεί – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Από το πρωί οι συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στο Τμήμα Μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη δίνουν DNA για να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αιτία θανάτου του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ ήταν η αιμορραγία λόγω τρώσεως αγγείου στο αριστερό άνω άκρο. Δηλαδή το τραύμα από την μαχαιριά στα αγγεία του μπράτσου του, ήταν αυτό που του στοίχισε την ζωή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ