Νέα Φιλαδέλφεια: Μοιραία η μαχαιριά στο χέρι του 29χρονου Μιχάλη, προσπάθησε να αμυνθεί – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομή στη σορό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας.

Νέα Φιλαδέλφεια: Την Παρασκευή η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή – Η επιθυμία και το μήνυμα της οικογένειας

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αιτία θανάτου του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ ήταν η αιμορραγία λόγω τρώσεως αγγείου στο αριστερό άνω άκρο. Δηλαδή το τραύμα από την μαχαιριά στα αγγεία του μπράτσου του, ήταν μοιραίο.

Στο άψυχο σώμα του 29χρονου δεν βρέθηκαν άλλα τραύματα, πέρα από κάποιες μελανιές στα χέρια, δείγμα ότι ο άτυχος Μιχάλης προσπάθησε να αμυνθεί την ώρα που δεχόταν επίθεση από τους χούλιγκαν, όπως εκτιμάται.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Βερβεσός ζητάει την πειθαρχική δίωξη του Κροάτη δικηγόρου για τις δηλώσεις του για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Την Παρασκευή η κηδεία του Μιχάλη – Η επιθυμία και το μήνυμα της οικογένειας

Την Παρασκευή (11/8), η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην φονική επίθεση που εξαπέλυσαν χούλιγκαν κατά οπαδών της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, στο ναό Αγ. Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ψάχνουν κι άλλους Έλληνες συνεργούς των Κροατών χούλιγκαν

Με μήνυμά της, η οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Το μήνυμα της οικογένειας του Μιχάλη

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Αυτό είναι το οπλοστάσιο των χούλιγκαν – Μαχαίρια, σίδερα, ξύλα και φωτοβολίδες – ΦΩΤΟ

Αυτό είναι το οπλοστάσιο που είχαν στην κατοχή τους οι χούλιγκαν που κατηγορούνται για την φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας. Όπως φαίνεται στις εικόνες που παρουσιάζει το enikos.gr, οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους σουγιάδες, μαχαίρια, στυλιάρια, σίδερα και πέτρες, αλλά και φωτοβολίδες και δυναμιτάκια.

Μεταξύ των κατασχεθέντων, είναι κουκούλες full face, γάντια, ένας φακός και σπρέι πιπεριού, που έφεραν μαζί τους οι οργανωμένοι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ όταν εξαπέλυσαν την επίθεση στους οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Επιπλέον, στα κατασχεθέντα είναι και ένα ειδικό προστατευτικό, που τοποθετείται στα μπράτσα και στα χέρια προκειμένου να αποκρούουν επιθέσεις και να μην τραυματίζονται, κατά τη διάρκεια συμπλοκών.

Όπως προκύπτει, οι κατηγορούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι και αποφασισμένοι να προκαλέσουν ζημιά σε όσους έβρισκαν στον δρόμο τους.

Από την Παρασκευή στον ανακριτή

Αύριο, Παρασκευή θα ξεκινήσουν ενώπιον των τριών ανακριτών οι απολογίες των κατηγορουμένων στην δικογραφία της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Η απολογητική διαδικασία, μετά τις προθεσμίες που έλαβαν οι κατηγορούμενοι χθες βράδυ, προκειμένου να ενημερωθούν επί της δικογραφίας και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ορίστηκε να ξεκινήσει την Παρασκευή το μεσημέρι και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή. Οι απολογίες προγραμματίστηκε να γίνουν ανά ομάδες των 10-12 ατόμων σε κάθε ανακριτή ανά ημέρα.

Υπενθυμίζεται πως η δίωξη που ασκήθηκε για την αιματηρή επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ περιλαμβάνει τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Με διατάξεις που εξέδωσε χθες η ανακρίτρια της υπόθεσης θα ληφθεί γενετικό υλικό από τους κατηγορούμενους προκειμένου να  εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ