Προμαχώνας: Συνελήφθησαν επτά Ρουμάνοι οπαδοί με μαχαίρια, σπρέι και full face – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη επτά Ρουμάνων οπαδών προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Σερρών και του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου (ΤΔΕ), στον Προμαχώνα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και περί όπλων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο μαχαίρια, πολυεργαλείο με μαχαίρι, σπρέι και μάσκα full face.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών η σύλληψη των επτά Ρουμάνων οπαδών (φέρεται να είναι οπαδοί της Πετρολούλ) έγινε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών της αστυνομίας για Ρουμάνους σκληροπυρηνικούς οπαδούς, γνωστούς για την δράση τους, που θα ταξίδευαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ο σκοπός του ταξιδιού τους ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκένκ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ενώ οι επτά Ρουμάνοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν σήμερα (10 Αυγούστου 2023) τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν κατά την είσοδό τους στη χώρα μέσω του συνοριακού σταθμού Προμαχώνα Σερρών, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 μαχαίρια,
1 πολυεργαλείο με μαχαίρι,
23 σπρέι βαφής,
1 μάσκα τύπου “full face”,
εξοπλισμός πυγμαχίας (περικάρπια, μασελάκι),
φανέλα, κασκόλ και άλλα αντικείμενα που έφεραν τα διακριτικά αθλητικού συλλόγου της αλλοδαπής.

Οι  συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ