Νέα Φιλαδέλφεια: Η πρώτη επίσημη αντίδραση των Bad Blue Boys – Τι αναφέρει η προκλητική ανακοίνωση

Για πρώτη φορά μετά την αιματηρή επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι Bad Blue Boys εξέδωσαν ανακοίνωση και πήραν θέση.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του Μιχάλη έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

Οι Bad Blue Boys κάνουν λόγο για άνευ προηγουμένου λιντσάρισμα των Κροατών συλληφθέντων στην Αθήνα, «το οποίο ξεκίνησε από τα ελληνικά ΜΜΕ και το ελληνικό κοινό τους. «Δυστυχώς ένα μεγάλος μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ συμμετέχει επίσης σε αυτό», ανέφεραν οι Bad Blue Boys.

Στη συνέχεια τόνισαν ότι τα κροατικά ΜΜΕ δέχονται με ευκολία τις κατηγορίες σε βάρος των Κροατών συλληφθέντων για την τραγωδία αν και δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος τους. «Ούτε μπορούν να υπάρξουν όπως θα δείξει ο χρόνος σύντομα», σημείωσαν οι Bad Blue Boys.

Γερακαράκος στον Realfm 97,8 για Νέα Φιλαδέλφεια: «Όταν η αστυνομία παρουσιάζει εικόνα ντροπής γιατί κρύβονται όλοι;»

Μάλιστα κατηγόρησαν την ΕΛ.ΑΣ. ότι προσπαθεί να φτιάξει ένα σενάριο και να κατηγορήσει τους Κροάτες για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. Ωστόσο σημείωσαν ότι 7 από τους δικούς τους οργανωμένους οπαδούς έχουν τραύματα από μαχαίρι και ένας από τους αυτούς δέχθηκε 7 μαχαιριές. Τέλος κάλεσαν τα ΜΜΕ και τους πολίτες της Κροατίας να σταματήσουν το λιντσάρισμα των Κροατών πολιτών και να μην συμμετέχουν σε αυτό. «Μην καταστρέφετε και μην παίζετε με τις ζωές νέων ανθρώπων», κατέληξε η ανακοίνωση των Bad Blue Boys.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ