Νέα Φιλαδέλφεια: Το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη – ΦΩΤΟ

Στιγμές θρήνου και οδύνης εκτυλίχθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα, όπου η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρέτησαν τον 29χρονο, Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στην επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήρθαν 3-4 ημέρες να δουν την Αθήνα και να φύγουν» λέει ο δικηγόρος τριών Κροατών

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 17:00 και ολοκληρώθηκε μία ώρα μετά. Όταν το φέρετρο με την σορό του 29χρονου βγήκε από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα. Η μητέρα του Μιχάλη, υποβασταζόμενη, φώναξε «πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;»

Στη συνέχεια η σορός του οδηγήθηκε στο νεκροταφείο Ελευσίνας, όπου και τελέστηκε η κηδεία. Η μητέρα και οι συγγενείς του 29χρονου αποχώρησαν συντετριμμένοι από το κοιμητήριο. Νωρίτερα κόσμος με κίτρινα τριαντάφυλλα στα χέρια έφτασε στην εκκλησία μαζί με την νεκροφόρα στην οποία ήταν τοποθετημένο ένα κασκόλ της ΑΕΚ. Οι αρχές απαγόρευσαν την στάθμευση οχημάτων περιμετρικά της εκκλησίας.

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη – Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Το «παρών» έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Σέρχιο Αραούχο και ο Πέτρος Μάνταλος και επίσης ο  πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, οι Τάσος Τσατάλης, Γιάννης Καραλής από τον τομέα επικοινωνίας, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο τεχνικός διευθυντής Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και ο μεταφραστής Πάνος Αναστασόπουλος

Η οικογένεια του εκλιπόντος είχε ζητήσει, αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ». Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετά στεφάνια από πολλούς συνδέσμους της Original, αλλά και από τους οπαδούς της Μαρσέιγ στο οποίο αναγραφόταν «Στον αδελφό μας Μιχάλη» (Anotre frère). Στεφάνι κατέθεσε και ο Α.Σ. Άρης, ο δήμαρχος και το Δ.Σ. του Δήμου Ελευσίνας. Μάλιστα η δημοτική αρχή της πόλης ενημέρωσε ότι «… σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσουρή και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…». Όλα τα καταστήματα στην περιοχή είναι και θα παραμείνουν κλειστά.

Νέα Φιλαδέλφεια: Tο ενημερωτικό έγγραφο που έστειλαν αστυνομικοί από την Κακαβιά στην Αθήνα – Τα λάθη και οι παραλείψεις

Κηδεία Κατσουρή Κηδεία Κατσουρή Κηδεία Κατσουρή Κηδεία Κατσουρή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ