Νέα Φιλαδέλφεια: «Μάικ ψυχάρα για πάντα Αεκάρα» γράφει το πανό που κρέμασαν για τον 29χρονο που δολοφονήθηκε

«Μάικ ψυχάρα για πάντα Αεκάρα». Αυτό γράφει το πανό που κρέμασαν σε κάγκελα φίλοι της «Ένωσης», αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τον 29χρονο που δολοφονήθηκε με πολλαπλές μαχαιριές στα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (08/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ-καρέ πώς κινήθηκαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό – Το κομβόι στην εθνική και η παρουσία στον ΗΣΑΠ – ΒΙΝΤΕΟ

Παράλληλα, κασκόλ της ΑΕΚ και κεριά που σχηματίζουν το αρχικό γράμμα του ονόματος του 29χρονου που έπεσε νεκρός άφησαν φίλαθλοι της ομάδας στο σημείο τα ξημερώματα.

Νέα Φιλαδέλφεια Επεισόδια ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός από πολλαπλές μαχαιριές ο οπαδός της ΑΕΚ – Το χρονικό των άγριων επεισοδίων που προκάλεσαν Κροάτες χούλιγκαν

Νέα Φιλαδέλφεια Επεισόδια ΑΕΚ

 

Νέα Φιλαδέλφεια: Μαρτυρία για τα άγρια επεισόδια – «Είδα να έρχονται πολλά άτομα με καδρόνια» – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα Φιλαδέλφεια Επεισόδια ΑΕΚ

Ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές και υπέκυψε στα τραύματά του, αν και οι γιατροί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» έδωσαν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή. Επιπλέον και ένας ανήλικος είναι μεταξύ των οκτώ τραυματιών από τα άγρια επεισόδια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι φέρει τραύμα από πέτρα στο κεφάλι. Οι τέσσερις τραυματίες είναι Έλληνες και οι άλλοι τέσσερις Κροάτες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ