Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ-καρέ πώς κινήθηκαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό – Το κομβόι στην εθνική και η παρουσία στον ΗΣΑΠ – ΒΙΝΤΕΟ

Βάσει οργανωμένου σχεδίου φαίνεται πως έδρασαν οι περίπου 300 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Κασκόλ της ΑΕΚ και κεριά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 29χρονος – ΦΩΤΟ

Σε βίντεο που δημοσιεύονται στα social media καταγράφεται το κομβόι των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό στην εθνική οδό. Είναι «μαύροι» και με ξυρισμένα κεφάλια, περιγράφει ο άνδρας, ο οποίος καταγράφει τις εικόνες με τα οχήματα, όπου επιβαίνουν οι χούλιγκαν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα αυτοκίνητά τους εντοπίστηκαν στην εθνική οδό από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Φτάνοντας στην Αττική Οδό, τα οχήματα των οργανωμένων οπαδών διασκορπίστηκαν.

Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός από πολλαπλές μαχαιριές ο οπαδός της ΑΕΚ – Το χρονικό των άγριων επεισοδίων που προκάλεσαν Κροάτες χούλιγκαν

Μεγάλος αριθμός χούλιγκαν κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη. Εκεί, οι Κροάτες συναντήθηκαν με άλλους οπαδούς και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, απ’ όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο μεταξύ, στο γήπεδο της ΑΕΚ είχε τελειώσει η προπόνηση των δύο ομάδων, η αποστολή της Ντιναμό μετέβη με αστυνομική συνοδεία στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ κλείδωσαν το γήπεδο, αλλά πολλοί φίλαθλοι κατέληξαν στις καφετέριες της περιοχής.

Οι οργανωμένοι της Ντιναμό, μαζί με άλλους οπαδούς, έφθασαν γρήγορα έξω από το γήπεδο και γύρω στις 23.00 επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ΑΕΚ. Ξέσπασε άγρια συμπλοκή, με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Δυστυχώς, ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ έπεσε νεκρός από πολλαπλές μαχαιριές, ενώ άλλα οκτώ άτομα τραυματίστηκαν.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έφτασαν στο σημείο έκαναν χρήση χημικών για να καταστείλουν τα επεισόδια και προχώρησαν σε προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ