Λιζέτα Νικολάου: Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα για την τραγουδίστρια – «Είμαι σε σοκ» λέει ο Γιώργος Λιάνης

Διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά παραμένει η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, έπειτα από ατύχημα που είχε σε καφετέρια όταν έπεσε από τις σκάλες, και έχασε τις αισθήσεις της όπως και δεν ανταποκρινόταν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time”, η γνωστή ερμηνεύτρια κατεβαίνοντας τα σκαλιά της καφετέριας, κατευθυνόμενη στην τουαλέτα, γλίστρησε, παραπάτησε και βρέθηκε στο τελευταίο σκαλί. Αμέσως το προσωπικό όπως και οι θαμώνες που βρίσκονταν εκεί, έσπευσαν να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ένας υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της. Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Με τη σειρά της, ενημέρωσε το γιο της, ο οποίος ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Η τραγουδίστρια αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε να διακομιστεί σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ συγγενείς και φίλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα να μάθουν την έκβαση της κατάστασής της.

Η Λιζέτα Νικολάου έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξέλιξη της πορείας της και σαφώς δυσκολεύει το ιατρικό έργο. Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα και όλοι προσδοκούν σε ένα θαύμα.

Η “On Time” επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάνη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του γιου του αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα: «Είμαι σε σοκ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ