Νέα Φιλαδέλφεια: Κατέθεσε ο μάρτυρας «κλειδί» για την μοιραία μαχαιριά στον Μιχάλη Κατσουρή – «Μας περικύκλωσαν τέσσερις»

Μάρτυρας «κλειδί» κατέθεσε σήμερα Πέμπτη (24/08) στην αστυνομία για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Ο εν λόγω μάρτυρας απεικονίζεται να τρέχει δίπλα στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, κατά την διάρκεια της επίθεσης από τους Κροάτες χούλιγκαν, λίγη ώρα αφού έχει δεχθεί την μοιραία μαχαιριά.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Μιχάλη να γελάς» – Η σπαρακτική εξομολόγηση της μητέρας του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο οπαδός της ΑΕΚ που κατέθεσε, είναι αυτός που φοράει την κόκκινη μπλούζα στα βίντεο και φαίνεται να είναι δίπλα στον Μιχάλη, όταν προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χούλιγκαν. Όπως είχε αποκαλύψει η Realnews οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον εν λόγω οπαδό καθώς θεωρούσαν βέβαιο πως θα αποτελέσει το «κλειδί» προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δράστης.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο Έλληνας οπαδός που συνελήφθη για συμμετοχή στα επεισόδια – «Ήμουν διακοπές στην Κεφαλονιά»

Πληροφορίες που μετέδωσε το Mega αναφέρουν ότι ο άνθρωπος αυτός μίλησε για την στιγμή του δολοφονικού χτυπήματος κι έκανε λόγο για τέσσερις άνδρες που έφεραν το διακριτικό σήμα της ομάδας από την Κροατία.

Σύμφωνα με την εν λόγω μαρτυρία οι χούλιγκαν φέρεται να είχαν περικυκλώσει τον άτυχο 29χρονο Μιχάλη κι ένας τον χτύπησε με μαχαίρι στο χέρι.

Νέα Φιλαδέλφεια – Συγκλονίζει ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή: «Για εμάς έχει σταματήσει ο χρόνος – Δεν υπήρξε κανένα ραντεβού»

Όπως προκύπτει από τις ίδιες αναφορές οι δράστες ετοιμάζονταν να χτυπήσουν κι άλλη φορά τον Μιχάλη Κατσουρή, όμως εκείνη την ώρα έγινε ρίψη μίας φωτοβολίδας, γεγονός που έδωσε το χρονικό περιθώριο στον Μιχάλη αλλά και στον ίδιο τον μάρτυρα να ξεφύγουν και ν’ απομακρυνθούν τρέχοντας.

Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, καθώς η μαχαιριά στο χέρι του ήταν μοιραία. Αφού έφτασε σε ένα περίπτερο της περιοχής, κατέρρευσε αιμόφυρτος και τελικά έχασε την ζωή του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ