Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο Έλληνας οπαδός που συνελήφθη για συμμετοχή στα επεισόδια – «Ήμουν διακοπές στην Κεφαλονιά»

Ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συλληφθεί για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ήταν ομόφωνη, ενώ διαφωνία εκδηλώθηκε μόνο για το αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Η εισαγγελέας είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια τάχθηκε υπέρ της επιβολής της υποχρεωτικής εμφάνισης του μία φορά το μήνα. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο ενώ ο 43χρονος είναι ελεύθερος από σήμερα (22/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι εκείνες τις ημέρες ήταν στην Κεφαλονιά. Προσκόμισε μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) ισχυριζόμενος ότι από τις 2/8 μέχρι τις 8/8 βρισκόταν σε διακοπές στο νησί του Ιονίου. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει δε πως έχει αποστασιοποιηθεί από τον σύνδεσμο.

Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφός του, η οποία υποστήριξε ότι ήταν μαζί στην Κεφαλονιά.

Ο 43χρονος συνελήφθη με βάση ένταλμα, το οποίο εκδόθηκε καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ταυτοποιήθηκε σε βίντεο που καταγράφει την επίθεση, ενώ είχαν εντοπιστεί και αναρτήσεις που τον ενέπλεκαν στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ