Νέα Φιλαδέλφεια: «Δέχτηκα πέτρα στο κεφάλι – Περνούσαν και με χτυπούσαν» κατέθεσε τραυματίας

Τα όσα έζησε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, περιέγραψε ένας από τους τραυματίες, ο οποίος δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι και χτυπήθηκε επανειλημμένα από τους χούλιγκαν.

Κατσαφάδος στον Realfm 97,8 για Νέα Φιλαδέλφεια: «Εντός 20 ημερών το πόρισμα της ΕΔΕ» – Τι είπε για τα λάθη και τις ευθύνες

«Είχα μεταβεί στο γήπεδο OPAP Arena στη Φιλαδέλφεια για να παραλάβω το εισιτήριο διαρκείας μου από έναν γνωστό, γιατί τις προηγούμενες ημέρες ήμουν εκτός Ελλάδος. Στο γήπεδο έφτασα περίπου στις 19.30 και έκατσα εκεί σε μία κοντινή μπυραρία μέχρι τις 23.00. Εκείνη την ώρα κι ενώ είχα αποχωρήσει από το σημείο, άκουσα άτομα να φωνάζουν, χωρίς να καταλαβαίνω τι συμβαίνει» κατέθεσε ο τραυματίας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

«Ξαφνικά χωρίς να δω από πού, δέχτηκα στο κεφάλι μία πέτρα. Από το χτύπημα ζαλίστηκα αρκετά και δεν μπορούσα να απομακρυνθώ από το σημείο. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, είδα άτομα να τρέχουν προς το μέρος μου και να με χτυπάνε καθώς περνούσαν» συνέχισε στην κατάθεσή του.

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο από την πορεία θανάτου των χούλιγκαν – Πήραν σιδερόβεργες από περίπτερο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ