Νέα Ερυθραία: Νέα ντοκουμέντα από την επίθεση στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Νέα ντοκουμέντα από την επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, στη Νέα Ερυθραία, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τις εικόνες μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ήταν λίγα λεπτά πριν από τις 4:30 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, όταν ο 19χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητό του και μαζί με τον 26χρονο κατευθύνθηκαν στην καντίνα, προκειμένου να αγοράσουν φαγητό.

Εκείνη την ώρα περισσότερα από 10 άτομα περίμεναν την σειρά τους, αλλά οι δύο νεαροί πήγαν κατευθείαν στο ταμείο. Ένας άνδρας, που συζητούσε με τον Γιάννη Μάρκου, αντιλήφθηκε ότι παρέκαμψαν την σειρά προτεραιότητας και εξέφρασε τα παράπονά του στον 19χρονο.

Τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε η αντιπαράθεση του 26χρονου με τον Γιάννη Μάρκου, ο οποίος πλησίασε τον νεαρό. Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος καταγράφονται σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι εκείνη η στιγμή που ο 26χρονος μαχαίρωσε τον επιχειρηματία, στον μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια.

Στις εικόνες καταγράφονται οι κινήσεις του 26χρονου και του 19χρονου. Πώς χτύπησαν τον επιχειρηματία και πώς προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ εκείνος ήταν πεσμένος στο έδαφος και αιμόφυρτος.

Αμέσως μετά, ο 19χρονος και ο 26χρονος επέστρεψαν στο αυτοκίνητο. Μαζί τους και ένας άνδρας, ο οποίος ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν επιχείρησε να τους σταματήσει. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο όχημα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 26χρονος παραδόθηκε στις αρχές. Το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ