Κολωνός: Οργιάζουν οι φήμες για εμπλοκή κι άλλων πολιτικών στελεχών στην υπόθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς οργιάζουν οι φήμες πως υπάρχει εμπλοκή κι άλλων πολιτικών στελεχών, εκτός του πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ ,

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», λίγο πριν από τη νέα κατάθεση του παιδιού για τα όσα πέρασε στα χέρια του Ηλία Μίχου, αλλά και τη νέα αναγνώριση ανθρώπων που τη βίασαν, ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης μετέφερε «χωρίς καμία επιφύλαξη, αλλά με διασταυρωμένο ρεπορτάζ», όπως είπε, ότι τις επόμενες ώρες θα βγει στη δημοσιότητα και άλλο όνομα πολιτικού προσώπου, υποψηφίου βουλευτή μεγάλου κόμματος, ως σχετιζόμενου με τη φρικτή υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το όνομα του πολιτικού είναι ιδιαίτερα γνωστό, καθώς είχε κατέβει στο παρελθόν ως υποψήφιος βουλευτής.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχει και τρίτο κομματικό στέλεχος που φέρεται να συνομίλησε με την ανήλικη και ερευνάται αν συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της ή δέχθηκε πορνογραφικό υλικό. Πρόκειται για έναν 39χρονο, ο οποίος είναι στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος, εκτός της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με καταγωγή από μεγάλο νησί. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει θορυβηθεί πολύ από τις εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης.

Τι ανέφερε στην κατάθεση του το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζει να προκαλεί μεγάλες συζητήσεις η διαγραφή μέλους του ΣΥΡΙΖΑ μετά από πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει εμπλακεί στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Με ανακοίνωση του είχε υποστηρίξει: «Μία μέρα, στα μέσα του καλοκαιριού, χρησιμοποίησα τη διαδικτυακή εφαρμογή blindchat και δε συνομίλησα με ανήλικο άτομο. Για ό,τι άλλο ακουστεί σχετικά με το όνομά μου, θα υπεραμυνθώ έναντι παντός νομίμου δικαιώματός μου με μηνύσεις και αγωγές».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάθεσή του, σημείωσε:

«Αναστατώθηκα όταν μου το είπε (σ.σ. ο δημοσιογράφος για την εμπλοκή μου) και μάλιστα με ρώτησε αν δεν με έχουν ενοχλήσει από την αστυνομία ή άλλοι δημοσιογράφοι. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει γίνει και της είπε ότι ‘δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο από το τηλέφωνο. Θα μεταβώ στο αστυνομικό τμήμα’, όπως και έκανα.

Απευθύνθηκα στο τμήμα Ασφαλείας του Παλαιού Φαλήρου, όπου με παρέπεμψαν στην υπηρεσία σας. Λίγο πριν έρθω σε εσάς, κάλεσα πίσω την κυρία Δεϊβάνη, έχοντας λίγο επεξεργαστεί αυτό που μου ανέφερε και της είπα ότι θα απευθυνόμουν ο ίδιος στην αστυνομία. Εδώ και χρόνια έχω κάνει την εφαρμογή στο blindchat και είχα συνδεθεί 5 – 6 φορές και μετά το είχα κλείσει.

Τώρα πρόσφατα, μπορεί τον μήνα Μάιο ή Ιούνιο του 2022 να έκανα και πάλι εγγραφή. Συνομίλησα 2 – 3 φορές με διαφορετικά άτομα και δεν μου δήλωσαν την ηλικία τους. Μου πρότειναν συνεύρεση με λεφτά χωρίς εγώ να αποδεχτώ κάτι τέτοιο.

Γενικότερα δεν με ενδιαφέρει να έχω ερωτικές επαφές μέσω αυτού του ιστότοπου. Έχει τύχει σε στιγμιαία επαφή εντός συνομιλίας να κοινοποιήσω τον αριθμό κινητού τηλεφώνου μου. Επίσης, έχει τύχει να συνεχίσω τη συνομιλία με κάποια επαφή που έχω γνωρίσει από την εφαρμογή Viber. Απ΄ όσο θυμάμαι, μία γυναίκα στον Πειραιά, 40 ετών, όπου απλά συνομιλούσαμε. Τον λογαριασμό που σαν ανέφερα παραπάνω στην εφαρμογή τη συγκεκριμένη τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ.

Την πρόσβαση στην εφαρμογή την έκανα από το κινητό μου. Δεν έχω βγει ποτέ κάποιο ραντεβού με επαφή από την εφαρμογή επί πληρωμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ