Επίθεση με καυστικό υγρό: «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δεν μπορούσα να γλιτώσω διαφορετικά» λέει η 38χρονη

Την δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Κρήτη, όταν επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, έδωσε η 38χρονη που είναι προφυλακισμένη στις φυλακές της Νεάπολης. Η ίδια υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα και δεν μπορούσε να γλιτώσει διαφορετικά από τα χέρια του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το MEGA, η 38χρονη ισχυρίστηκε αρχικά ότι αν η άλλη πλευρά επιθυμούσε να έχει πάρει διαζύγιο θα μπορούσε να πάει σε αντιδικία. «Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι, προφανώς δεν ήθελαν το διαζύγιο, γιατί εκείνοι δεν το έδιναν» ανέφερε.

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για τρίτο πρόσωπο στο εν λόγω ραντεβού που έδωσαν στο ξενοδοχείο, η 38χρονη ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Ένας άνθρωπος 36 χρονών δεν μπορεί να αναγνωρίσει αν στο δωμάτιο είναι η σύζυγός του ή κάποια άλλη; Και αν βλέπει κάποια γυναίκα που δεν θέλει να είναι μαζί της δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη και να σηκωθεί να φύγει; Αυτοί είναι ισχυρισμοί για παιδιά νηπιαγωγείου» ανέφερε. Υποστήριξε, δε, ότι ο σύζυγός της μιλούσε και μιλάει με δικές της φίλες, όπως και η ίδια με φίλους του καθημερινά.

«Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κινηθεί νομικά ποτέ εναντίον κανενός ανθρώπου, καθώς είναι της “ιδεολογίας” αυτής. Πόσο μάλλον εναντίον της πρώην συζύγου του, που πολύ καλά εκείνος ξέρει τι έχω κάνει γι’ αυτόν, πόσα έχω δώσει, πόσο τον έχω στηρίξει και πόσο πολύ τον έχω αγαπήσει» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στη μάχη που δίνει ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγός της στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό, η ίδια δήλωσε συντετριμμένη. «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δεν μπορούσα να γλιτώσω από τα χέρια του διαφορετικά» ισχυρίστηκε η 38χρονη.

Σχετικά με το ραντεβού που είχαν στο ξενοδοχείο, είπε πως επρόκειτο για μία συνηθισμένη συνάντηση. «Αν εγώ είχα προγραμματίσει κάτι, θα μπορούσα να του έχω επιτεθεί άλλη φορά, έχουμε συναντηθεί πάρα πολλές φορές» είπε και πρόσθεσε: «πόσες κακοποιημένες γυναίκες ξέρετε που μένουν στο ίδιο σπίτι με τον σύζυγό της;».

«Στην αστυνομία δεν έχω πάει ποτέ, δεν είμαι άνθρωπος που θα πάω στην αστυνομία να κάνω μήνυση. Αν έκανα μήνυση θα εξέτιε όλη την αναστολή συν την ποινή που θα του όριζε το δικαστήριο. Ήμουν μία γυναίκα εγκλωβισμένη, δεμένη ψυχικά. Τον αγαπούσα βαθιά και ήλπιζα ότι θα καταφέρω να τον αλλάξω», συμπλήρωσε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ