Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: «Δέχομαι απειλές, δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο» – Τι είπε η 38χρονη στην απολογία της

Όλα όσα είπε στην απολογία της η 38χρονη που προφυλακίστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη.

Προσωρινά κρατούμενη, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε η 38χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της με καυστικό υγρό, τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δέχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και για αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η εντολέας τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθαριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί. «Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, στην απολογία της που διήρκησε περισσότερες από 3:30 ώρες, η 38χρονη υποστήριξε ότι ο 36χρονος δεν κοιμόταν, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται μέσω των συνηγόρων του.

Όπως αναφέρει το cretalive, η 38χρονη έκλαιγε κατά τη διάρκεια της απολογίας της. Μετά την απόφαση των Αρχών, βγήκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου και μπήκε σε ένα υπηρεσιακό όχημα, χωρίς να πει κουβέντα. Δείτε το βίντεο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ