Θεσσαλονίκη: Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – Δύο συλλήψεις

Ποδοσφαιριστής της Β’ ομάδας του ΠΑΟΚ είναι, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ένας από τους δύο 19χρονους, που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού, σε επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Από την προανάκριση που διενήργησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο δεν φαίνεται, ωστόσο, να προέκυψε ότι το επεισόδιο συνδέεται με οπαδική βία.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 22χρονος κι ένας 21χρονος, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η δίκη τους αναβλήθηκε για τα μέσα Νοεμβρίου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με το Grtimes, οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στην Β’ Προπαιδευτική Κλινική του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και τραύμα στο δεξί μάτι, ενώ ο συνομήλικος φίλος του φέρει εκδορές και τραύματα στα γόνατα, μώλωπες στο πρόσωπο, ράμματα στο αυτί και αποκόλληση νυχιού σε δάκτυλο του χεριού, συνεπεία δαγκώματος, όπως αναγράφεται στις ιατρικές γνωματεύσεις.

Το περιστατικό έγινε μετά τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στο χώρο του λιμανιού. Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται πως ξεκίνησαν τη συμπλοκή με τους δύο 19χρονους ενώ στο επεισόδιο φαίνεται να ενεπλάκησαν ακόμη τουλάχιστον τρία άτομα από την παρέα των κατηγορουμένων, τα στοιχεία των οποίων παραμένουν άγνωστα.

Αρχικά ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Άμεση Δράση της ΕΛΑΣ από μια κοπέλα που βρισκόταν στην παρέα των παθόντων και αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους δύο κατηγορούμενους στην Α’ Προβλήτα του λιμανιού. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε στον ΠΑΟΚ από το Ρέθυμνο το 2016 και παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Στέφτηκε πρωταθλητής με τις ομάδες Κ17 και Κ 19 ενώ πλέον είναι φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Σέρρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ