Ναύπακτος: “Μετανιωμένος” δηλώνει ο 17χρονος που έκανε βουτιά από τον φάρο – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο 24ωρα έπειτα από τις σκηνές, με τον 17χρονο μαθητή να βουτάει στο κενό από τον φάρο της Ναυπάκτου, για ένα στοίχημα με φίλους του, ο ίδιος μιλάει για πρώτη φορά στο Mega μαζί με τη μητέρα του.

Σε ένα νέο βίντεο ακούγονται τα όσα έλεγαν συνομήλικοί του, τη στιγμή που αποφάσιζε να ρισκάρει την ίδια του, τη ζωή… Σε αυτό το σημείο ο 17χρονος παίρνει φόρα και χωρίς να το σκεφτεί πέφτει στο κενό. Οι σκηνές κόβουν την ανάσα. Ο ανήλικος πέφτει στο τσιμέντο και από καθαρή τύχη θα παραμείνει στη ζωή.

Όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι ο πρώτος. Έφηβοι, αλλά και μικρότερα παιδιά, έχουν δοκιμάσει το ίδιο σάλτο μορτάλε και στο παρελθόν. Όλα με σκοπό να αποδείξουν στις παρέες τους ότι δεν φοβούνται.

Από το κρεβάτι του σπιτιού του όπου βρίσκεται, ο 17χρονος μίλησε στο Mega. Είναι καταβεβλημένος αλλά ευτυχώς ζωντανός. Και μετανιωμένος…

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι. Ευχαριστώ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Το έχω μετανιώσει», είπε με τη μητέρα του να εμφανίζεται ακριβώς ανακουφισμένη μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη. Ξέρει πως το παιδί της απέφυγε τον θάνατο.

«Ξεκινά παίρνει φόρα κι εκεί κάπου προφανώς γλιστράει, δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει», είπε.

Οι σκηνές στο λιμάνι της Ναυπάκτου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σοκάρουν τους πάντες. Το ασθενοφόρο καθυστερεί και οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν παγώσει.

«Για καλή του τύχη κάποιος ήταν κάποιος κύριος εκεί από το λιμενικό, που έπεσε μέσα και τον έσωσε. Γιατί θα πήγαινε από πνιγμό», είπε ακόμη με τον 17χρονο και τη μητέρα του να ισχυρίζεται ότι το στοίχημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή, δεν ήταν χρηματικό. Τα παιδιά άρχισαν να προκαλούν το ένα το άλλο και ο 17χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει το αδιανόητο.

«Αυτό γίνεται συνέχεια», λέει ο 17χρονος.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι αλλεπάλληλες καταγγελίες, ότι ανάλογες πτώσεις έχουν καταγραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν. «Βάζουν στοίχημα για λεφτά, αλλά ο γιος μου το έκανε επειδή κάποιος του έλεγε πως είναι κότα αν δεν πέσει», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 17χρονου που παραμένει στο σπίτι του και προσπαθεί να αναρρώσει.

Οι γονείς του, ευχαριστούν τον άνθρωπο που έτρεξε για να βοηθήσει. Τον σωτήρα του παιδιού τους, που όπως μας είπε ακόμα δεν έχει καταφέρει να συναντήσει…

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ