Μυστήριο με τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή – Ψάχνουν τις κλήσεις

Έναν κύκλο 3-4 υπόπτων για τη δολοφονία του 20χρονου, που φαίνεται να προκύπτει από την ανάλυση των εισερχομένων-εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων SMS, έχουν σχηματίσει οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή εντοπισμού της σορού του, το πρωί της 14ης Μαΐου 2016, σε θαμνώδη περιοχή στον Άγιο Πέτρο Πεντέλης, οι αρμόδιοι αξιωματικοί είχαν προβεί στη διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών του τηλεφωνικού αριθμού του άτυχου φοιτητή, αναφέρει ο “Ελεύθερος Τύπος”.

Το κινητό του τηλέφωνο δεν είχε βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος, ούτε σε χώρους διαμονής του 20χρονου, με τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι εξαφανίστηκε από τους δράστες. Από την πρώτη επεξεργασία δεδομένων της άρσης προέκυψαν κάποιες τελευταίες επικοινωνίες του θύματος, ανάμεσα στις οποίες οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν το χρήστη ή τους χρήστες τηλεφωνικών συνδέσεων, που προσέλκυσαν το νεαρό θύμα σε συνάντηση και από εκεί στον τόπο της εκτέλεσής του.

Από την ίδια ανάλυση προκύπτουν και οι περιοχές από τις οποίες επικοινώνησε ο άτυχος νεαρός, ενεργοποιώντας συγκεκριμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, όπως και αυτές των ύποπτων χρηστών τηλεφωνικών συνδέσεων, στα βόρεια προάστια της Αττικής. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν τους κατόχους αυτών των τηλεφωνικών συνδέσεων ακόμη και να έρθουν σε επαφή μαζί τους, προκειμένου να τους καλέσουν για κατάθεση. Κάποιες από αυτές τις συνδέσεις φαίνονται απενεργοποιημένες, κάτι που καθιστά επιπλέον ύποπτους τους χρήστες τους.

Ο 20χρονος το προηγούμενο βράδυ από την εξαφάνισή του είχε συναντηθεί και διασκεδάσει με τους φίλους του, όχι όμως και το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου, όπως είχε πει στη μητέρα του, όταν και έφυγε από το πατρικό του σπίτι στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τους φίλους και το οικογενειακό του περιβάλλον χωρίς να προστίθενται νέα στοιχεία που θα βοηθούσαν τις έρευνες.

Ο άτυχος νεαρός φέρεται να είχε επικοινωνία με άγνωστα, προς το παρόν, άτομα, τα οποία ενδεχομένως είτε τον προσέλκυσαν στο «ραντεβού εκτέλεσης» είτε τον επιβίβασαν με τη βία σε όχημα με το οποίο τον μετέφεραν στον Αγ. Πέτρο Πεντέλης.

Πηγή: Eλεύθερος Τύπος

 

Δείτε επίσης:

Ο 20χρονος γνώριζε τον δολοφόνο του

Τρεις σφαίρες σκότωσαν τον 20χρονο στην Πεντέλη

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 20χρονο στην Πεντέλη

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.