Μύκονος: «Λουκέτο» σε γνωστό beach bar στον Πάνορμο – ΒΙΝΤΕΟ

Στο σφράγισμα ενός δημοφιλούς beach bar στην παραλία Πάνορμος της Μυκόνου προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές αργά το βράδυ της Τετάρτης (10/5).

Μύκονος: Τα επόμενα βήματα μετά το «λουκέτο» σε διάσημο εστιατόριο στον Πάνορμο

Η εξέλιξη αυτή συνέβη σε εκτέλεση της απόφασης του δήμου για σφράγιση – αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Σύμφωνα με το MykonosLiveTV, που δημοσιεύει και το σχετικό βίντεο, την σφράγιση έκαναν ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί Νίκος Μπογατίνης μαζί με τον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέα Τσορμπάτζογλου.

Μύκονος: Θέμα χρόνου οι κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων – Οι επαφές του εισαγγελέα εφετών Αιγαίου

Δείτε το βίντεο:

«Λουκέτο» σε διάσημο εστιατόριο στον Πάνορμο

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά 24ωρα, ο δήμος αποφάσισε ομόφωνα να σφραγίσει το εστιατόριο Principote στον Πάνορμο της Μυκόνου. Η επιχείρηση αναμένεται να προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά της απόφασης αυτής. Οι αρχές του νησιού προχώρησαν σε εννέα συλλήψεις και σε κατάσχεση χωματουργικών μηχανημάτων μετά από σαρωτικούς ελέγχους για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Μπουλντόζες στην Μύκονο με εντολή εισαγγελέα – Τα πρώτα αυθαίρετα που θα κατεδαφιστούν

Τα εγκαίνια του διάσημου εστιατορίου στον Πάνορμο είχαν κανονιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 Μαΐου, ενώ οι προσκλήσεις σε διάσημους πελάτες του beach bar είχαν ήδη αποσταλεί.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες η σχετική ανακοίνωση για το opening του εστιατορίου είχε ήδη αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς, όμως, να έχει ληφθεί υπόψη η κίνηση «ματ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ