Μύκονος: Έσπασαν πλακάκια αντί για πιάτα σε γλέντι αρραβώνα

Τρελό ξεφάντωμα σε γλέντια γάμων ή αρραβώνων σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου οι καλεσμένοι ή οι στενοί συγγενείς του εκάστοτε ευτυχούς ζεύγους βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να γιορτάσει το γεγονός.

Χαρακτηριστικά στη Μύκονο έσπασαν μία… στοίβα πλακάκια αντί για πιάτα σε γλέντι αρραβώνα. Ο dj κατέγραψε το επικό σκηνικό στο κινητό του όπου άνδρας χορεύει ζεϊμπέκικο ενώ γύρω του οι υπόλοιποι καλεσμένοι χτυπάνε παλαμάκια. Το πάτωμα θυμίζει… οικοδομή καθώς παντού βρίσκονται σπασμένα πλακάκια και χαρτοπετσέτες.

Παρόμοιο -περίπου- σκηνικό στήθηκε και στα Μάλια της Κρήτης, σε γαμήλιο γλέντι, μόνο που αντί να σπάνε τα πλακάκια… έβγαλαν το κομπρεσέρ και ξήλωσαν το πάτωμα. Επί τρία λεπτά ξήλωναν τις πλάκες της αυλής, ενώ ο γαμπρός συνέχιζε απτόητος να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Μιλώντας στο Live News, ο γαμπρός είπε: “Περνούσαμε πολύ όμορφα και κάποια στιγμή μου λέει  έλα να χορέψεις, το παιδί με το κομπρεσέρ, και πήγα στην πίστα και μόλις πήγα έφερε το κομπρεσέρ και έσπαγε πλάκες”. Το βίντεο τότε είχε δημοσιευτεί στο TikTok και είχε γίνει viral. Σε μια σκηνή που μοιάζει βγαλμένη από την ταινία “Όλα είναι δρόμος” με τη χαρακτηριστική ατάκα “Ηλία ρίχ’το”, ένας καλεσμένος σπάει… με κομπρεσέρ τα πλακάκια στο νυχτερινό κέντρο όπου έχουν μαζευτεί οι καλεσμένοι στον γάμο.

Ο γάμος είχε γίνει τέλος Οκτωβρίου στα Μάλια. Το “τσακίρ κέφι” που επικράτησε στο πάρτι κατέγραψε “αυτόπτης μάρτυρας” και δημοσιεύτηκε από χρήστη του TikTok, ο οποίος σχολίασε με χιούμορ ότι “μετά τον γάμο θα έχει μία χαλαρή εκδήλωση, έτσι για το καλό”… Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο είχαν παρακολουθήσει χιλιάδες χρήστες, πολλοί από τους οποίους είχαν σχολιάσει με τον δικό τους τρόπο τις εικόνες από το γλέντι.

@michalischarkiolakis#funny #crete #wedding #forfun #zeimpekiko #malia #glenti #weddingtiktok #weddingcomedy #weddingincrete♬ πρωτότυπος ήχος – Μιχάλης Χαρκιολάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ