Σασμός: Τι θα δούμε απόψε – Ένας αρραβώνας και ένας χωρισμός

Η σειρά “Σασμός” έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Απόψε στο τέταρτο επεισόδιο θα δούμε να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Η Αργυρώ προβαίνει σε μία απρόσμενη ανακάλυψη στο γραφείο της Στέλλας, ενώ ο Πέτρος χωρίζει τη Θοδώρα, έξαλλος με την κοροϊδία της.

Ένας άγριος τσακωμός της Στέλλας με τους γονείς της, οδηγεί στην ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Αστέρη.

Άσπα και Θοδώρα ζητούν βοήθεια από την Αργυρώ, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Κάποιος θα ανακαλύψει το παράνομο ραντεβού του Στεφανή με την Άσπα, την ώρα που η Μαρίνα θα προσπαθήσει να προστατεύσει το γιο της από μπλεξίματα με το νόμο.

Σασμός

Η Θοδώρα παραμονεύει τον Πέτρο, γυρεύοντας εκδίκηση. Ο Αστέρης δίνει δαχτυλίδι στη Στέλλα, επισημοποιώντας τη σχέση τους, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα τον φέρει αντιμέτωπο με κάτι που δεν περιμένει…

Σασμός: Η βασική ιστορία της σειράς

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη  σύγκρουση. Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας  παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, η νέα δραματική σειρά, που διαδραματίζεται στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, θέτει το ερώτημα: μετά από έναν ατέρμονο κύκλο αίματος ανάμεσα σε δύο οικογένειες σε προαιώνια σύγκρουση, μπορεί ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «σασμό»;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ