Χαμός σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη: Έσπασαν με κομπρεσέρ τα πλακάκια – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα… διαφορετικό γαμήλιο γλέντι έλαβε χώρα στα Μάλια της Κρήτης, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και έχει γίνει viral. Σε μια σκηνή που μοιάζει βγαλμένη από την ταινία “Όλα είναι δρόμος” με την χαρακτηριστική ατάκα “Ηλία ρίχ’το”, ένας καλεσμένος σπάει… με κομπρεσέρ τα πλακάκια στο νυχτερινό κέντρο όπου έχουν μαζευτεί οι καλεσμένοι στον γάμο.

Το τραγούδι “Θα πάρω φόρα” παίζει δυνατά, ενώ ένας άνδρας χορεύει ζεϊμπέκικο στην πίστα. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος καλεσμένος που έχει πάρει μαζί του ένα κομπρεσέρ, σπάει ένα ένα τα πλακάκια. Δίπλα του μία διαλυμένη γλάστρα κι ένας άλλος άνδρας, προσπαθεί να την “αποτελειώσει”.

Το “τσακίρ κέφι” που επικράτησε στο πάρτι κατέγραψε “αυτόπτης μάρτυρας” και δημοσιεύτηκε από χρήστη του TikTok, ο οποίος σχολιάζει με χιούμορ ότι “μετά τον γάμο θα έχει μία χαλαρή εκδήλωση, έτσι για το καλό”… Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες χρήστες, πολλοί από τους οποίους σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τις εικόνες από το γλέντι.

@michalischarkiolakis##funny ##crete ##wedding ##forfun ##zeimpekiko ##malia ##glenti ##weddingtiktok ##weddingcomedy ##weddingincrete♬ πρωτότυπος ήχος – Μιχάλης Χαρκιολάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ