Μωυσής Ελισάφ – Ιωάννινα: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Δήμαρχο – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Το τελευταίο «αντίο» στον Δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ είπαν σήμερα στην Εβραϊκή Συναγωγή Ιωαννίνων συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής Ηγεσίας.

Στην κηδεία παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Παναγιώτης Πικραμμένος. Στην κηδεία παρευρέθη επίσης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Γιώργος Τσούνης.

Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και Μερόπη Τζούφη και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου.

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη εκπροσώπησε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Η σορός του δημάρχου Ιωαννιτών προτού καταλήξει στην Εβραϊκή Συναγωγή, σταμάτησε για τελευταία φορά έξω από το δημαρχείο της πόλης, στον χώρο όπου κάθε πρωί ο Μωυσής Ελισάφ πήγαινε πρώτος και έφευγε πάντα τελευταίος.

Θλιμμένοι οι πολίτες στα Ιωάννινα, από το πρωί άφηναν ένα λουλούδι στην είσοδο του Δημαρχείου της πόλης, όπου η σορός του εκλιπόντος Δημάρχου Ιωαννίνων πέρασε καθ’ οδόν προς την Εβραϊκή Συναγωγή, όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία.

Στο πλευρό της πολυαγαπημένης του συζύγου Πάτρας βρέθηκε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.

Κηδεία Ελισάφ

Κηδεία Ελισάφ

Κηδεία Ελισάφ

Κηδεία Ελισάφ

Κηδεία Ελισάφ

Κηδεία Ελισάφ

Κηδεία Ελισάφ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ