Κόλαση για 21χρονη στα Μέγαρα – Την έδενε με χειροπέδες, την απειλούσε και την βίαζε

Τον τρόμο έζησε στα χέρια 23χρονου μια 21χρονη γυναίκα στα Μέγαρα Αττικής.  Στις 8 Δεκεμβρίου, η γυναίκα κατήγγειλε στο Τ.Α. Μεγαρέων ότι τον περασμένο Ιούλιο, ο 23χρονος, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση, της φερόταν βίαια, με αφορμές επεισόδια ζηλοτυπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όπως κατήγγειλε, την έβριζε και την απειλούσε είτε λεκτικά, είτε με μαχαίρι και δείχνοντάς της σφαίρες. Επίσης, η γυναίκα υποστηρίζει ότι τουλάχιστον τρεις φορές την εξανάγκασε με βία σε γενετήσιες πράξεις. Μάλιστα, δύο φορές την είχε ακινητοποιήσει δένοντάς την με χειροπέδες στο κρεβάτι.

Η γυναίκα εμφανίστηκε εκ νέου στις 24 Ιανουαρίου στο Τ.Α. Μεγαρέων, καταθέτοντας ότι στην αρχική της κατάθεση, εκ παραδρομής είχε αναφέρει λάθος ημερομηνίες λόγω σύγχυσης και ταραχής της. Σημειώνεται ότι στην πρώτη καταγγελία, η 21χρονη είχε πει στους αστυνομικούς ότι όλα είχαν συμβεί από τις 10 Ιουλίου 2022 έως τις 29 Ιουλίου 2022, χωρίς να είναι σε θέση να προσδιορίσει ακριβείς ημερομηνίες, όπως είχε αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Στη νέα της κατάθεση λοιπόν περιέγραψε πιο αναλυτικά τα περιστατικά. Προσπάθησε να θυμηθεί με λεπτομέρειες τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε. Όπως ανέφερε, τα ξημερώματα της 7ης Ιουνίου 2022 στο διαμέρισμα όπου διέμενε στα Μέγαρα, ο δράστης με βία την ακινητοποίησε και την βίασε. Μάλιστα, την απείλησε προκειμένου να μην μιλήσει για όσα έγιναν σε κανέναν .

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, εκείνος την απείλησε βάζοντάς της ένα μαχαίρι στον λαιμό. Σύμφωνα με όσα είπε η 21χρονη, το βράδυ της 10ης Ιουνίου την βίασε με τον ίδιο τρόπο, ενώ μια μέρα αργότερα την κακοποίησε ξανά, δένοντας τα χέρια της με χειροπέδες. Μάλιστα, έφυγε από το σπίτι και την άφησε δεμένη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας στις 20 Ιουνίου την βίασε ξανά, δένοντάς την για ακόμη μια φορά με χειροπέδες, ενώ ακόμη ένας βιασμός έγινε στις 27 Ιουνίου. Όπως είπε η γυναίκα, ο 23χρονος προέβη σε γενετήσια πράξη παρά την θέλησή της, χωρίς όμως να προβάλει η ίδια αντίσταση γιατί φοβόταν για την σωματική της ακεραιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 23χρονου φερόμενου ως δράστη στα Μέγαρα. Εκεί, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι τύπου σουγιά 45 εκατοστών, με λάμα 27 εκατοστών, το οποίο ήταν στο υπνοδωμάτιό του 23χρονου, κάτω από το στρώμα του κρεβατιού. Στο δεύτερο συρτάρι του κομοδίνου δίπλα στο κρεβάτι βρέθηκαν στρατιωτικά φυσίγγια, ενώ στο τρίτο συρτάρι δύο ζεύγη μεταλλικών χειροπέδων με ενσωματωμένο μηχανισμό αποδέσμευσης χωρίς κλειδί και δύο κλειδιά χειροπέδων. Όλα τα παραπάνω κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά ως πειστήρια.

Ο 23χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί όπλων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Σημειώνεται ότι σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε και δικογραφία για βιασμό.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ