Mουσική βραδιά για σωθεί 5χρονη

Mουσική βραδιά γ��α σωθεί  5χρονη

Ο εφιάλτης δεν τελείωσε με την μεταμόσχευση! Ζήτημα ζωής και θανάτου είναι η μεταφορά 5χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος σε νοσοκομείο της Αγγλίας για εξετάσεις ωστόσο τα χρήματα που απαιτούνται, 4.000 στερλίνες, δεν υπάρχουν αφού οι γονείς της είναι άνεργοι και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μουσική βραδιά στο κέντρο “Κονάκι” στου Κοκκίνη Χάνι, με τη συμμετοχή πολλών Κρητικών καλλιτεχνών, οργανώνεται στις 21:00 απόψε από την Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μεταφορά της 5χρονης Αναστασίας.

Μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 3.000 ευρώ, ωστόσο χρειάζονται άλλα τόσα.

Το ραντεβού με το νοσοκομείο έχει κλειστεί ανήμερα της Παναγίας, στις 21 Νοεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 6983 474082 και 6981 027164 της ομάδας Αλληλεγγύης ή να καταθέσουν χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού 5750009454-800.

Στην επιστολή του νοσοκομείου για την περίπτωση του μικρού κοριτσιού αναφέρεται:

“Το νοσοκομείο King’s College NHS Trust είναι ένα νοσοκομείο του ΕΣΥ, δεν είναι ιδιωτικό και παρέχει εθνικές υπηρεσίες υγείας για την Αγγλία. Η λίστα αναμονής για το νοσοκομείο μπορεί να φτάνει και τους 9 μήνες και προφανώς αυτό συμπεριλαμβάνει τους ασθενείς όλης της Ευρώπης με τη συμφωνία του Ε112.

 Στην περίπτωση της Α.Σ. η οποία χρήζει ελέγχου ήπατος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος, η μακροχρόνια αναμονή θα ήταν ανεπίτρεπτη και επικίνδυνη από ιατρικής απόψεως και ένα ραντεβού συντομότερο είναι απολύτως απαραίτητο. Για το λόγο αυτό έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για το ραντεβού της ασθενούς στις 15 Οκτωβρίου 2013 καθώς αυτό είναι το καλύτερο γι’ αυτήν και περιμένουμε την επιβεβαίωσή σας.”

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ