Μοσχάτο: «Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου» λέει ο γιος της 47χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 50χρονου μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Μοσχάτο: Η μήνυση σε βάρος του 50χρονου για υπεξαίρεση 65 οχημάτων, μια μέρα πριν από τον θάνατό του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, πήρε η 47χρονη κατηγορουμένη για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστικού συμβούλου στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με ανθρώπους που συνάντησαν την 47χρονη το απόγευμα που έψαχνε το σπίτι του 50χρονου και λίγο πριν συμβεί το περιστατικό η γυναίκα έδειχνε να είναι ήρεμη.

Ο γιος της 47χρονης μίλησε στην εκπομπή Live News και δήλωσε: «Έχουν πει πάρα πολλά. Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου, δεν έχω προλάβει να της μιλήσω, ήταν στην αστυνομία μέσα». Σε ερώτηση σχετικά με το χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε πάρει ο 50χρονος από την μητέρα του, απάντησε ότι « δεν χρειάζεται να σας πω, είναι προσωπικό θα το κρίνει η αστυνομία».

Μοσχάτο: «Αύριο θα με δείτε στα κανάλια» – Νέο ΒΙΝΤΕΟ με τις κινήσεις της 47χρονης

Τι δείχνουν τα δύο βίντεο στο κινητό της

Να σημειωθεί ότι έχουν εντοπισθεί δύο βίντεο  στο κινητό της 47χρονης που συνελήφθη για τον θάνατο του ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παράλληλα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, αναζητά αποτυπώματα της 47χρονης στο βρόχο και το μονόζυγο, από το οποίο κρεμάστηκε το θύμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται δύο βίντεο, τα οποία έχει καταγράψει η 47χρονη κατηγορούμενη με το κινητό της τηλέφωνο, ενώ βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα του θύματος στο Μοσχάτο. Στο ένα βίντεο φαίνεται η προσπάθειά της να τον στραγγαλίσει, με τον ίδιο να αντιστέκεται, όπως προκύπτει από τον ήχο που ακούγεται.

Μοσχάτο: Αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας η 47χρονη – Τι δήλωσε η δικηγόρος της

Η 47χρονη έβαλε το κινητό τηλέφωνό της σε ένα τραπέζι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του βίντεο. Η κάμερα τού κινητού της καταγράφει την γυναίκα να προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει «θα σε σκοτώσω εγώ ρε π…η, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα», ενώ έπειτα από λίγο σταματάει η λήψη.

Στο άλλο βίντεο, φαίνεται η κατηγορούμενη να βρίζει τον 50χρονο και να τον καλεί να ομολογήσει, ενώ τον κατέγραφε, ότι την εξαπάτησε. «Πες ρε π@@@@η εδώ πέρα, πόσα λεφτά μου έφαγες». Ο 50χρονος φέρεται στο συγκεκριμένο βίντεο να ομολογεί ότι την έχει εξαπατήσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ