Μοσχάτο: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά αποτυπώματα της 47χρονης – Τι δείχνουν τα δύο βίντεο στο κινητό της

Δύο βίντεο έχουν εντοπιστεί στο κινητό της 47χρονης που συνελήφθη για τον θάνατο του ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παράλληλα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, αναζητά αποτυπώματα της 47χρονης στο βρόχο και το μονόζυγο, από το οποίο κρεμάστηκε το θύμα.

Μοσχάτο: Η μήνυση σε βάρος του 50χρονου για υπεξαίρεση 65 οχημάτων, μια μέρα πριν από τον θάνατό του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται δύο βίντεο, τα οποία έχει καταγράψει η 47χρονη κατηγορούμενη με το κινητό της τηλέφωνο, ενώ βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα του θύματος στο Μοσχάτο. Στο ένα βίντεο φαίνεται η προσπάθειά της να τον στραγγαλίσει, με τον ίδιο να αντιστέκεται, όπως προκύπτει από τον ήχο που ακούγεται.

Η 47χρονη έβαλε το κινητό τηλέφωνό της σε ένα τραπέζι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του βίντεο. Η κάμερα τού κινητού της καταγράφει την γυναίκα να προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει «θα σε σκοτώσω εγώ ρε π…η, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα», ενώ έπειτα από λίγο σταματάει η λήψη.

Μοσχάτο: Ψάχνουν την σύζυγο του 50χρονου – Οι μαρτυρίες και τα ερωτήματα

Στο άλλο βίντεο, φαίνεται η κατηγορούμενη να βρίζει τον 50χρονο και να τον καλεί να ομολογήσει, ενώ τον κατέγραφε, ότι την εξαπάτησε. «Πες ρε π@@@@η εδώ πέρα, πόσα λεφτά μου έφαγες».  Ο 50χρονος φέρεται στο συγκεκριμένο βίντεο να ομολογεί ότι την έχει εξαπατήσει.

Εξαπάτησε συγγενικά της πρόσωπα;

Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση η οποία έχει σοκάρει την κοινή γνώμη εκτιμούν ότι ενδεχομένως η 47χρονη να ένιωθε υπεύθυνη για την εξαπάτηση συγγενικών της προσώπων. Κι αυτό, γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος είχε αποσπάσει χρήματα, συνολικού ύψους περίπου 200.000 ευρώ, τόσο από τα παιδιά της όσο και από τον αδελφό της. Σημειώνεται ότι σε κανένα βίντεο δεν καταγράφεται η στιγμή του θανάτου του 50χρονου ασφαλιστικού συμβούλου.

Μοσχάτο: Η απόπειρα της 47χρονης να στραγγαλίσει τον 50χρονο έχει καταγραφεί σε βίντεο – Τι προηγήθηκε του απαγχονισμού

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν κάμερες στον χώρο όπου βρέθηκε απαγχονισμένος ο ασφαλιστής. Κατά συνέπεια, φαίνεται πως δεν έχει καταγραφεί σε βίντεο το τι συνέβη μετά τον καβγά και το πώς τελικά επήλθε ο θάνατος του. Το αν είχε όντως πρόθεση να απαγχονιστεί ο 50χρονος, το γνωρίζουν το θύμα και η κατηγορούμενη. Η ίδια πάντως αρνείται την κατηγορία από πρόθεση που της αποδίδεται, και έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί, την Πέμπτη στις 12:00.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε στο διαμέρισμα του 50χρονου στο Μοσχάτο, η 47χρονη αποπειράθηκε αρχικά να τον στραγγαλίσει με τη χρήση κορδονιού. Στη συνέχεια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρισκόταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει πριν από την άφιξη της κατηγορουμένης στο σπίτι του, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει. Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο

Οι έρευνες της αστυνομίας πάντως συνεχίζονται καθώς οι ισχυρισμοί της κατηγορουμένης έχουν αφήσει πολλά κενά και ερωτήματα, τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή η 47χρονη έπεφτε σε αντιφάσεις. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και παρουσία τρίτου ατόμου μέσα στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Ενός ατόμου που να βοήθησε την δράστιδα να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της για τη δολοφονία και την σκηνοθεσία της «αυτοκτονίας». Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν σχετικές μαρτυρίες για τρίτο πρόσωπο στο διαμέρισμα.

Ο ιατροδικαστής είναι ξεκάθαρος σχετικά με την αιτία θανάτου του 50χρονου. Αναφέρει ότι είναι απαγχονισμός. Όμως παραμένουν ορισμένα «σκοτεινά» σημεία στην υπόθεση και γι’ αυτό η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει τίποτα. Η 47χρονη επιμένει ότι όταν πήγε στο σπίτι του 50χρονου, εκείνος είχε ήδη φτιάξει την αυτοσχέδια αγχόνη. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έφτιαξε εκείνη τον βρόχο στο μονόζυγο, καθώς το θύμα δεν φαίνεται να ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του. Σε αυτό συντείνει το γεγονός ότι ο 50χρονος προέβαλε αντίσταση όταν η 47χρονη αποπειράθηκε να τον πνίξει.  Δεν αποκλείουν λοιπόν να μην είναι αληθής ο ισχυρισμός της ότι βρήκε έτοιμο το «σκηνικό», αλλά να το έστησε η ίδια, φτιάχνοντας τον βρόχο εκείνη όταν πήγε στο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί δεν έχουν πειστεί από όσα υποστηρίζει η 47χρονη και γι’ αυτό έχουν στείλει τον βρόχο και το μονόζυγο στα εγκληματολογικά εργαστήρια, αναζητώντας αποτυπώματά της.

Ακόμη ένα σενάριο που εξετάζουν είναι το ενδεχόμενο ο 50χρονος να «ρίσκαρε», φτάνοντας στα άκρα την 50χρονη και αυτό να αποδείχθηκε μοιραίο λάθος, καθώς του στοίχισε την ίδια του τη ζωή. Δηλαδή, δεν θεωρούν απίθανο το θύμα να έπαιξε το παιχνίδι της. Να έφτιαξε την αυτοσχέδια αγχόνη, απειλώντας ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του, προκειμένου να την κάνει να τον λυπηθεί, χωρίς όμως να περιμένει ότι η 47χρονη θα απομακρύνει την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ