Μοσχάτο: «Αύριο θα με δείτε στα κανάλια» – Νέο ΒΙΝΤΕΟ με τις κινήσεις της 47χρονης

«Αύριο θα με δείτε στα κανάλια» είπε σε έναν από τους κατοίκους της περιοχής η 47χρονη πριν μπει στο σπίτι του άτυχου 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο. Νέα μαρτυρία στον ANT1 αναφέρει πως αυτές ήταν οι κουβέντες της γυναίκας, η οποία προσπαθούσε να εντοπίσει το σπίτι του 50χρονου.

Μοσχάτο: Ψάχνουν την σύζυγο του 50χρονου – Οι μαρτυρίες και τα ερωτήματα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την δράστιδα να ζητεί οδηγίες από ιδιοκτήτη καταστήματος. Περπατάει στη γειτονιά και ψάχνει να βρει το σπίτι. Πιάνει την κουβέντα με έναν κάτοικο για να πάρει πληροφορίες.

Όπως ανέφερε γείτονας: “Έρχεται μία κυρία με ρωτάει που είναι η οδός Γράμμου και αν ξέρω κάποιον κύριο… Φεύγοντας την ακούω να μου λέει ‘’πάρε τηλέφωνο την Αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον π…’’

Μοσχάτο: Η απόπειρα της 47χρονης να στραγγαλίσει τον 50χρονο έχει καταγραφεί σε βίντεο – Τι προηγήθηκε του απαγχονισμού

Τραβούσε βίντεο με το κινητό της όταν προσπαθούσε να τον στραγγαλίσει

Το βίντεο λίγων λεπτών που τράβηξε με το κινητό της η 47χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 47χρονου λογιστή, μέσα στο διαμέρισμά του, στο Μοσχάτο, που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ, δείχνει την προσπάθειά της να τον στραγγαλίσει, αλλά όχι τη στιγμή της δολοφονίας του.

Μοσχάτο: Απαγχονισμός η αιτία θανάτου του 50χρονου – Τα νέα στοιχεία

Η 47χρονη έβαλε το κινητό τηλέφωνό της σε ένα τραπέζι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του βίντεο. Η κάμερα τού κινητού της καταγράφει την γυναίκα να προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει “θα σε σκοτώσω εγώ ρε π…η, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα”, ενώ έπειτα από λίγο σταματάει η λήψη.

Υπενθυμίζεται, ότι μόλις έσπευσαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, τους άνοιξε την πόρτα η 50χρονη και τους είπε: “Τον σκότωσα, γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ”.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρει το ΑΠΕ, δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που ισχυριζόταν το θύμα, ότι η Αλβανίδα γυναίκα του σήκωσε τα χρήματα που είχε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και πήγε στη χώρα της. Ο 47χρονος ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πάντως, στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί, έως τώρα τουλάχιστον, κανένα από τα συγγενικά πρόσωπα του 47χρονου στην ΕΛ.ΑΣ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ