Μοσχάτο: Αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας η 47χρονη – Τι δήλωσε η δικηγόρος της

Αρνείται την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση η 47χρονη που ήταν στο διαμέρισμα του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο μέσα στο οποίο βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο.

Μοσχάτο: Ψάχνουν την σύζυγο του 50χρονου – Οι μαρτυρίες και τα ερωτήματα

Όπως είπε η δικηγόρος της, Κατερίνα Τσιώνα στον ΑΝΤ1 «η γυναίκα αρνείται την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και διερευνάται η συμμετοχή της στην αυτοκτονία του 50χρονου».

Σύμφωνα με όσα επεσήμανε η κα Τσιώνα, «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εξαπατήθηκαν από τον 50χρονο και η ίδια έχει στην κατοχή της τουλάχιστον 20 ονόματα, όπως επίσης και ένα βίντεο στο οποίο αγανακτισμένοι πελάτες του, του ζητούν σε έντονο ύφος τα χρήματα τα οποία του είχαν εμπιστευτεί».

Η κα Τσιώνα υπογράμμισε ότι όλα τα μέχρι στιγμής ευρήματα των Αρχών, επιβεβαιώνουν όσα ισχυρίστηκε η πελάτης της στην ομολογία της.

Ερωτηθείσα για τη μαρτυρία που την φέρει να ψάχνει το σπίτι του 50χρονου ρωτώντας γείτονες και να φωνάζει «θα τον σκοτώσω, πάρτε τηλέφωνο στην Αστυνομία», απάντησε ότι δεν το γνωρίζει, αλλά δεν θεωρεί απίθανο πάνω στην ένταση της στιγμής και την ψυχολογική της φόρτιση να είπε κάτι τέτοιο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ